135 χριστουγεννιάτικα δώρα στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης!

Διαβάστηκε από 1521 αναγνώστες

45 καταστηματάρχες των δρόμων Παύλου Μελά και Γρηγορίου Παλαμά στην πόλη μας ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιβραβεύουν με 135 μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα όσους θα επιλέξουν τα καταστήματά τους για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους!

Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτινή περίοδος αγορών αλλά και δώρων. Δώρων για τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε και φροντίζουμε, αλλά και για όλους όσους μας στηρίζουν και μας επιλέγουν. Με αυτό το σκεπτικό, 45 καταστήματα των οδών Παύλου Μελά & Γρηγορίου Παλαμά μοιράζουν συνολικά 135 μοναδικά δώρα στους καταναλωτές που θα προβούν σε αγορές από αυτά στην πρωτοβουλία Polis Doron από τις 12 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι 7 Ιανουαρίου 2017.

Παιχνίδια, ρούχα για κάθε ηλικία, κοσμήματα, βιβλία, εσώρουχα, παπούτσια αλλά και αμέτρητες επιλογές σε ποτά, καφέδες και φαγητό σας περιμένουν στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Η πρώτη συμμετοχική χριστουγεννιάτικη επιβράβευση καταναλωτών στην Ελλάδα Polis Doron, μια κίνηση αλληλεγγύης από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές τις 2 οδούς προς τους συναδέλφους καταστηματάρχες αλλά και προσφοράς προς τους ανθρώπους που επιλέγουν για τις αγορές, τα καταστήματά τους.

Επιλέξτε για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας κάποια από τα 45 συνεργαζόμενα καταστήματα των οδών Παύλου Μελά και Γρηγορίου Παλαμά και κερδίστε μοναδικά δώρα από το Polis Doron αλλά και τη συμμετοχή σας στο μεγάλο διαγωνισμό Audi Q2 σελίδα της Audi στο facebook.com/audi.hellas !

Μάθετε περισσότερα www.polisdoron.com

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή