Ο καιρός καλός, τα χιονοδρομικά καλύτερα!

Διαβάστηκε από 2284 αναγνώστες

Με τεχνητό χιόνι υποδέχτηκαν τους επισκέπτες τους, τις ημέρες των Χριστουγέννων, όσα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας διαθέτουν αυτήν την πολυτέλεια. Δυστυχώς, οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν ευχαρίστησαν έως τώρα τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, αλλά το χιονοδρομικά κέντρα φρόντισαν να τους ικανοποιήσουν!

Στο Καϊμακτσαλάν του νομού Πέλλας είναι αδιάκοπη η λειτουργία των κανονιών τεχνητής χιόνωσης, προκειμένου οι σκιέρ να μπορέσουν να απολαύσουν καταβάσεις στις πλαγιές του όρους Βόρας. Επίσης, από τους υπεύθυνους έχει δημιουργηθεί ένας χώρος για έλκηθρα για τους μικρούς επισκέπτες.

Στα "3 – 5 Πηγάδια" της Νάουσας λειτουργούν και τα 20 κανόνια. Στόχος ήταν να ανοίξει όλη η πίστα την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ για το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματιστεί και νυχτερινό σκι.

Και μπορεί οι νιφάδες χιονιού να μην έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα, ωστόσο ανοιχτά θα είναι κατλα τη διάρκεια των γιορτών τα σαλέ και οι εναέριοι αναβατήρες για βόλτα στη Βασιλίτσα Γρεβενών, στο Ελατοχώρι Πιερίας, στο Σέλι Ημαθίας, στο Λαϊλιά Σερρών, στο Φαλακρό Δράμας, στο Πισοδέρι Φλώρινας και στο Περτούλι Τρικάλων.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή