Τα παιδία ...χιονοπαίζει στον Παρνασσό!

Διαβάστηκε από 1286 αναγνώστες

Γιορτάστε την παγκόσμια ημέρα χιονιού WORLD SNOW DAY στις 15 Ιανουαρίου από σήμερα και ζήστε δυναμικά με τα παιδιά σας από πρώτο χέρι το επιτυχημένο διεθνές πρόγραμμα «Φέρτε τα παιδιά στα Χιόνια».

Μέχρι 15 Ιανουαρίου 2017, η Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (Federation International de Ski) FIS εμπιστεύτηκε για άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση της γιορτής για την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Αθηνών, με την υποστήριξη της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ, διαχειρίστριας εταιρίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Με σύμμαχο τον καιρό για εξορμήσεις σε χιονισμένα βουνά, όλα τα παιδιά του κόσμου είναι καλό να λάβουν μέρος στο WORLD SNOW DAYS για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν αυτό το απολαυστικό χειμερινό σπορ.

Ημέρες  γεμάτες περιπέτεια και εκπλήξεις στα χιόνια, όπου όλοι οι μικροί μας φίλοι κάτω των 14 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν με μόνο 2€ Κάρτα Χρήσης αναβατήρων!
Καθ’ όλη τη διάρκεια των θεματικών δραστηριοτήτων, σχολεία από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το πλήρες ανακαινισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, με τους 5 νέους υπερσύγχρονους αναβατήρες (δύο αναβατήρες με 8θέσιες γόνδολες και τρείς αναβατήρες τύπου combi με συνδυασμό 6θέσιων καρεκλών και 8θέσιων γονδολών) και να απολαύσουν μια ολοήμερη εμπειρία στο χιόνι με 2€ συμμετοχή για όλα τα παιδιά κάτω των 14 ετών.

Επιπλέον, τα παιδιά θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δωρεάν εξοπλισμό εφόσον κάνουν μάθημα, καθώς και να παρακολουθήσουν μαθήματα σκι με ειδική έκπτωση για να βιώσουν το μαγικό συναίσθημα της «ολίσθησης στο απόλυτο λευκό».
Αύριο και μεθαύριο, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Ιανουαρίου, οι επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, ελκυθοδρομίες, βραδινές διαδρομές στο βουνό, δημιουργία του μεγαλύτερου χιονάνθρωπου στην Ελλάδα, Τουρνουά Γιγάντιου Παράλληλου Σλάλομ και Διαγωνισμό Αλμάτων για παιδιά και οικογένειες.


Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων (από τη Σχολή Σκι Πάππος – Μπαλντούμης):
•    Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου*: 2ωρο μάθημα & δωρεάν εξοπλισμός σκι ή χιονοσανίδας – 12€
•    Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Ιανουαρίου**:2ωρο μάθημα & δωρεάν εξοπλισμός σκι ή χιονοσανίδας – 20€
*   Ανεξάρτητα από το επίπεδο χιονοδρομίας των μαθητών
** Αποκλειστικά για παιδιά τα οποία δεν έχουν κάνει ποτέ σκι ή χιονοσανίδα


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΙΟΝΙΟΥ 2017 (World Snow Day):
•    Είναι μέρος της Διεθνούς Καμπάνιας της FIS με τίτλο «Φέρτε τα Παιδιά στο Χιόνι»
•    Είναι ένα ετήσιο Φεστιβάλ Χιονιού που προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για Απόδραση, Αναζήτηση και Απόλαυση στο χιόνι, για τα παιδιά και τις οικογένειές τους
•    Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων
•    Είναι μια ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν για πρώτη φορά να δοκιμάσουν τα χειμερινά σπορ, αλλά και για όσους είναι λάτρεις του χιονιού για να ανακαλύψουν και να απολαύσουν όλες τις δραστηριότητες γύρω από το χιόνι
•    Είναι μια ημέρα γιορτής για όλη τη χιονισμένη φύση και για κάθε τι χιονισμένο
•    Έχει σαν κεντρικό μήνυμα το τρίπτυχο: ΑΠΟΔΡΑΣΕ από την γκρίζα καθημερινότητα, ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ νέες εμπειρίες, διασκεδαστικές δραστηριότητες, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ώρες ξενοιασιάς, κεφιού και τη μαγεία του λευκού χιονιού

 

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή