Η Αράχωβα έβαλε τα γιορτινά της

Διαβάστηκε από 5786 αναγνώστες

Ντυμένη με τα καλά της, η Αράχωβα μάς περιμένει να γιορτάσουμε τα πιο κοσμοπολίτικα Χριστούγεννα και τις πιο ενδιαφέρουσες χειμερινές αποδράσεις!Ένα πολύ γραφικό χωριό, τουριστικά οργανωμένο με πολλά μαγαζιά, καφετέριες, ταβέρνες, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, μας υποδέχεται με τις καλύτερες γιορτινές επιλογές.


livadi-suites – με τζακούζι και τζάκι

Ο κεντρικός δρόμος της Αράχωβας φαντάζει παραμυθένιος, όταν στολίζεται με τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια που φωτίζουν και τις πιο σκοτεινές γωνιές. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες, τα bars και τα δεκάδες εμπορικά μαγαζιά, εφοδιασμένα με χαμόγελα, ζεστή καρδιά από τους ντόπιους και προσμονή για μια ακόμα μαγευτική γιορτινή περίοδο, περιμένουν πανέτοιμα τους επισκέπτες για να εξασφαλίσουν και πάλι στην Αράχωβα τον τίτλο του απόλυτου χειμωνιάτικου-χριστουγεννιάτικου προορισμού!

Η πρόσκληση βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στο γραφικό της κέντρο, καθώς είναι. Η πρόσκληση βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στο γραφικό της κέντρο, καθώς είναι πολλά αυτά που έχει κανείς να δει και να κάνει στην Αράχωβα. Μια βόλτα στα μικρά, πανέμορφα σοκάκια του κέντρου, μια επίσκεψη στο Ρολόι που στέκεται αγέρωχο στον απόκρημνο βράχο εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον πιο δύσκολο επισκέπτη, η ανάβαση στα 264 σκαλιά της εκκλησίας του πολιούχου του χωριού, τον ’η Γιώργη, που «επιβλέπει» από ψηλά τη ζωή του τόπου… Όλες οι δραστηριότητες βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Και ακόμα περισσότερα είναι εκείνα που έχει στη διάθεσή του ο επισκέπτης που έχει ως έδρα την Αράχωβα! Πρόκειται για ένα ιδανικό στέκι για εκδρομές στις τριγύρω περιοχές , με επιλογές που μπορούν να καλύψουν όλες τις επιθυμίες, από θάλασσα μέχρι χιόνι και από μνημεία βυζαντινού πολιτισμού μέχρι σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα.Η γιορτινή ατμόσφαιρα της Αράχωβας δεν είναι απλώς ένα όμορφο, στολισμένο τοπίο. Είναι τα Χριστούγεννα που κάνουν και τους μεγάλους να ξαναγίνονται παιδιά!

Από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, μέχρι των Φώτων, στις 6 Ιανουαρίου, η Αράχωβα είναι ο κορυφαίος χειμερινός προορισμός!

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή