Οι καλύτερες παραλίες της Τριφυλίας

Διαβάστηκε από 1549 αναγνώστες

Ένας ευλογημένος τόπος με πανέμορφες και καθαρές παραλίες... Η ακτογραμμή της Τριφυλίας θα σας ανταμείψει με μερικές από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής σας, μέσα σε καταγάλανα νερά, πανέμορφες ακρογιαλιές και ένα φυσικό περιβάλλον που συναρπάζει!

Ελαία: Απέραντη παραλία του Δήμου Τριφυλίας με χρυσαφένια άμμο και καταγάλανα νερά, αγαπημένος προορισμός ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας. Σε όλο το μήκος της εκτείνεται ένα υπέροχο πευκοδάσος που ενδείκνυται για πεζοπορία και ποδηλασία.
Καλό Νερό: Οργανωμένη αμμώδης παραλία στον ομώνυμο παραλιακό οικισμό με άριστες τουριστικές υποδομές.
Αη Λαγούδι: Η παραλία της Κυπαρισσίας. Οργανωμένη, αμμώδης και φιλόξενη, υποδέχεται όχι μόνο κολυμβητές αλλά και τη διεξαγωγή αγώνων beach volley, ξυλορακέτας κ.α.
Αγρίλης & Αγία Κυριακή: Γραφικοί κολπίσκοι για κολύμπι και ουζάκι.
Στόμιο: Κλειστός πανέμορφος κόλπος με βότσαλο και γαλαζοπράσινα νερά.
Λαγκούβαρδος: Μοναδική παραλία απαράμιλλου κάλλους, ιδανική για board surfing και wind surfing.
Βρωμονέρι: Μαγευτικός μικρός κόλπος με βαθυπράσινα ήρεμα νερά.
Χρυσή ακτή: Μία από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσσηνίας για αξέχαστες διακοπές. Απέραντη, καθαρή, οργανωμένη έχει εισέλθει στον παγκόσμιο χάρτη τους πολυτελούς τουρισμού αγγίζοντας την Costa Navarino.
Νήσος Πρώτη – Βουρλιά: Μόλις 1 ναυτικό μίλι απέναντι από τη Μαραθόπολη βρίσκεται η νήσος Πρώτη. Στην μικρή, αμμώδη παραλία της Βουρλιάς, μέσα στην αγκαλιά των βράχων και στα πατήματα των πειρατών, σε αφήνει το καΐκι μέχρι τη δύση του ηλίου.

Ο υποθαλάσσιος πλούτος του νησιού χαρίζει αξέχαστες εμπειρίες στους λάτρεις των καταδύσεων. Μπορείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά του βυθού κάνοντας αυτόνομη κατάδυση (με φιάλες) ή Snorkeling (βατραχοπέδιλα, μάσκα και αναπνευστήρα).

Τρεις διαδρομές μεσαίας δυσκολίας σας προσκαλούν για αθλητική αναρρίχηση (sport climbing) και «deep water solo» στο νησί.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή