Έτσι είναι στην πραγματικότητα το νέο Kona

Έτσι είναι στην πραγματικότητα το νέο Kona

11.084 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2022)

Πιάστηκε βράδυ, σε ένα γκαράζ της Νότιας Κορέας! Δείτε πως είναι το νέο Hyundai Kona στην έκδοση μάλιστα N-Line. Όλα τα λεφτά -για εμάς- η LED μπάρα εμπρός και πίσω.

Διαφορετικό και ξεχωριστό το νέο Kona

Πριν λίγες ημέρες η Hyundai μας έδωσε στην δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες και studiακές φωτογραφίες της δεύτερης γενιάς του Kona (δείτε τις φωτογραφίες εδώ), παρακάτω όμως θα δείτε ένα πρωτότυπο του μοντέλου όπως αιχμαλωτίστηκε σε πάρκινγκ της Νότιας Κορέας.

Το σίγουρο είναι πως η σχεδίαση του νέου Kona είναι φουτουριστική, ρηξικέλευθη και άμεσα αναγνωρίσιμη από όποια γωνία και αν το κοιτάξεις. Για εμάς σημείο αναφοράς αποτελεί η LED μπάρα την οποία η Hyundai ονομάζει «Seamless Horizon Lamp», όπως και τα φώτα που είναι ακροβολισμένα στον προφυλακτήρα και τα οποία αφενός τονίζουν το πλάτος, αφετέρου ενισχύουν το δυναμισμό του μοντέλου. Στο πλάι, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο η έκδοση N-Line έχει φουσκώματα στα τόξα των τροχών, ενώ αυτό που επίσης μας άρεσε είναι ότι το πίσω μέρος ακολουθεί αντίστοιχη σχεδιαστική φιλοσοφία με μια LED μπάρα να δηλώνει για το ποιο αυτοκίνητο είναι χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξεις το σήματα. Άλλωστε, αυτό είναι και στοίχημα που έχει κερδίσει η Hyundai με όλα τα νέα μοντέλα της, δηλαδή να έχουν σχεδιαστική προσωπικότητα και να είναι άμεσα αναγνωρίσιμα.

Κατά τα άλλα, οι πληροφορίες που έχουμε για το νέο, δεύτερης γενιάς Hyundai Kona είναι πως έχει μεγαλώσει σε μέγεθος (4,35 μέτρα) που σημαίνει πως ακροβατεί μεταξύ SUV πόλης και οικογενειακών, το εσωτερικό είναι minimal και high-tech χάρη στις curved οθόνες μπροστά από τον οδηγό, το τιμόνι δεν έχει πάνω του το logo της Hyundai αλλά 4 κουκίδες όπως στα Ioniq5 και 6, και ότι από πλευράς κινητήρων θα βγει τόσο ως ηλεκτρικό, όσο και mild-hybrid με κινητήρες εσωτερικής καύσης στην ίδια πλατφόρμα.

Επίσημο ντεμπούτο και περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχουμε στο πρώτο τρίμηνο του 2023, ωστόσο σίγουρο είναι πως θα δούμε τεχνολογίες από τα πάνω ράφια του Hyundai-Kia γκρουπ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO