Νέο Hyundai Kona: Μεγαλύτερο και με σχεδίαση που ξεχωρίζει
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Hyundai Kona: Μεγαλύτερο και με σχεδίαση που ξεχωρίζει

28.209 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2022)

Αποκάλυψη για το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona. Το κορεατικό SUV στη νέα, δεύτερή του γενιά να έρχεται μεγαλύτερο, πιο πολυτελές και με φουτουριστική σχεδίαση, ενώ θα διαθέτει στην γκάμα του εκδόσεις με θερμικούς κινητήρες, υβριδικές, αλλά και αμιγώς ηλεκτρική επιλογή.

Υβριδικό, ηλεκτρικό και με θερμικά μοτέρ το νέο Hyundai Kona

Η Hyundai όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνει ούτε από τη ραθυμία των ημερών λόγω Χριστουγέννων αποκαλύπτοντας το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona. Στη νέα του, δεύτερη γενιά, το μικρό SUV της κορεατικής φίρμας έρχεται ριζικά αλλαγμένο και αρχικά διακρίνεται από την τολμηρή νέα σχεδίαση που είναι εξαιρετικά φουτουριστική και αποπνέει ένα πιο premium αέρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εντυπωσιάζει η LED μπάρα μπροστά και πίσω

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για το εξωτερικό, κάθε έκδοση του Kona έχει ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση. Ωστόσο, όλα τα μοντέλα φέρουν μπροστά και πίσω μία λεπτή LED μπάρα, την οποία η Hyundai ονομάζει «Seamless Horizon Lamp». Την ίδια στιγμή τα βασικά φωτιστικά σώματα είναι τοποθετημένα χαμηλότερα στα άκρα του προβόλου. Από εκεί και πέρα η ηλεκτρική έκδοση του Kona εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών εμπνευσμένες από pixel, καθώς και μια κλειστή μάσκα και αυτή με γραφικά που θυμίζουν εν πολλοίς pixel οθόνης.

Έκδοση Ν Line που ξεχωρίζει

Οι εκδόσεις που θα εξοπλίζονται είτε με κινητήρα εσωτερικής καύσης, είτε με υβριδικό σύστημα κίνησης (hybrid), έχουν πιο στιβαρή εμφάνιση καθώς διαθέτουν πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα με τριγωνικές εισαγωγές αέρα. Στην σπορτίφ εξοπλιστική έκδοση N Line, το Kona έχει μεταξύ άλλων νέας σχεδίασης εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και 19άρες ζάντες αλουμινίου. Το μοντέλο μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μαύρους καθρέφτες και μαύρη οροφή.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center