Τέσσερα αγωνιστικά οχήματα με αναρτήσεις BILSTEIN MDS βρέθηκαν στην πρώτη Δεκάδα του Πρωταθλήματος VLN Endurance.

Τέσσερις Ομάδες με BILSTEIN στην Πρώτη Δεκάδα.

Τέσσερις Ομάδες με BILSTEIN στην Πρώτη Δεκάδα.

Τέσσερις Ομάδες με BILSTEIN στην Πρώτη Δεκάδα.

Τέσσερις Ομάδες με BILSTEIN στην Πρώτη Δεκάδα.

4 αγωνιστικά οχήματα με αναρτήσεις BILSTEIN στην 1η Δεκάδα του Πρωταθλήματος VLN Endurance

3286 Επισκέψεις στο άρθρο

Τέσσερις ομάδες που έτρεξαν με την αγωνιστική ανάρτηση BILSTEIN MDS κατέλαβαν θέσεις στην πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης του αγώνα ROWE DMV 250-mile, την 9η στάση του VLN Endurance Championship στο Nürburgring.

 
Μετά από 27 γύρους, το Audi R8 LMS Ultra της Audi race experience με αναρτήσεις BILSTEIN και οδηγούς τους Marco Werner (CH), Christopher Haase (D) και Marcus Winkelhock (D) κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση πίσω από τη Mercedes-Benz SLS AMG GT3 της Rowe. Σχεδόν τέσσερα λεπτά αργότερα, τερμάτισε στη τρίτη θέση η ομάδα Phoenix Racing με ένα Audi R8 LMS ultra το οποίο οδηγούσαν το δίδυμο Marc Basseng (D) και Frank Stippler (D).

Την τέταρτη θέση πήραν οι αδελφοί Dennis και Marc Busch (D) με ένα Audi R8 LMS ultra και την έκτη θέση πήρε η Aston Martin Vantage GT3 με οδηγούς τους Stuart Leonhard (GB) και Paul Wilson (GB) που ολοκλήρωσαν τα καλά αποτελέσματα για την ομάδα της BILSTEIN που όπως πάντα παρείχε επιτόπια υποστήριξη.

Εκτός από τα αποτελέσματα στην πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης, οι συμμετέχοντες με αναρτήσεις BILSTEIN «γιόρτασαν» και άλλες πολλές νίκες στις κατηγορίες τους. Η νίκη στο Opel Astra OPC Cup, στο οποίο όλα τα αυτοκίνητα ήταν εξοπλισμένα με αμορτισέρ Bilstein, πήγε στους Tim Schrick (D) και Hannu Luostarinen (FIN) της Kissling Motorsport. Η νίκη στο TMG GT86 Cup, στο οποίο και πάλι όλα τα αυτοκίνητα ήταν επίσης εξοπλισμένα με αμορτισέρ BILSTEIN πήγε στα αδέλφια Sarah και Nigel Moore από την Αγγλία, τα οποία αποδείχθηκαν ανίκητα για άλλη μία φορά.

Στην κατηγορία Η4, η νίκη πήγε στους Peter Scheufen (D) και Stefan Rehkopf (D) με την Porsche 996 RSR της Rinaldi Motorsport. Στην κατηγορία V6 με δώδεκα αγωνιζόμενα αυτοκίνητα, η ομάδα Black Falcon Team TMD Friction έκανε κατάληψη στο βάθρο με τις δύο Porsche 911 Carrera και μια Porsche Cayman S.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ