AUTO-SKIN®. Επιτρέπει την οδήγηση στη βροχή χωρίς υαλοκαθαριστήρες

AUTO-SKIN®. Επιτρέπει την οδήγηση στη βροχή χωρίς υαλοκαθαριστήρες

3753 Επισκέψεις στο άρθρο

Η νεοσύστατη BFP hellas, που στελεχώνεται από Έλληνες επιστήμονες, απόφοιτους του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το AUTO-SKIN®. To απόλυτο προϊόν νανοτεχνολογίας τελευταίας γενιάς, για το παρμπρίζ και όλες τις γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου.

 
Το AUTO-SKIN® δημιουργεί ένα υδρόφοβο αόρατο φιλμ στα τζάμια του αυτοκινήτου, το οποίο επιτρέπει την οδήγηση υπό βροχή χωρίς υαλοκαθαριστήρες (!). Το αποτέλεσμα είναι η μεγιστοποίηση της ορατότητας του οδηγού και όλων των επιβατών και κατΆ επέκταση η αύξηση της οδηγικής ασφάλειας.

Το AUTO-SKIN® μετατρέπει τα τζάμια των αυτοκινήτων/λεοφωρείων/φορτηγών σε εύκολα καθαριζόμενα. Αποτρέπει την πρόσφυση λάσπης, εντόμων, σκόνης, χιονιού και πάγου. Αποκαθιστά πλήρως τα τζάμια, μειώνει τις γρατζουνιές, βελτιώνει τη διαύγεια και δημιουργεί ένα διάφανο προστατευτικό φιλμ, το οποίο επιβραδύνει την περιβαλλοντική επίθεση.

Η εφαρμογή του AUTO-SKIN® είναι τριών βημάτων, τα οποία καταρχήν αποκαθιστούν και εν συνεχεία προστατεύουν τη γυάλινη επιφάνεια. Αν παρατηρήσουμε μια γυάλινη επιφάνεια κάτω από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο θα διαπιστώσουμε πολλές επιφανειακές ατέλειες. Το γυαλί έχει πόρους, στους οποίους παγιδεύονται ρύποι, υγρασία και διάφορα στοιχεία μολύνσεως όπως γόμμες ελαστικών, ακαθαρσίες των δρόμων, ίχνη λιπαντικών κ.λ.π.

Σε συνδυασμό με τη φθορά που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου, τα τζάμια των αυτοκινήτων σταδιακά χάνουν τη διαύγεια και τη διαφάνειά τους. Με την εφαρμογή του AUTO-SKIN® επιτυγχάνεται η πλήρης αποκατάσταση των τζαμιών και η μετέπειτα προστασία τους από ένα επικαλυπτικό στρώμα (φιλμ), το οποίο εμποδίζει την εισχώρηση των ρύπων στους πόρους του τζαμιού, χωρίς να μειώνει τη διαφάνειά του.

Το AUTO-SKIN® διατηρεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου μόνιμα φωτεινό και ευχάριστο. Δεν προκαλεί θάμπωμα υπό μεγάλη ηλιοφάνεια, θόλωμα σε συνθήκες ομίχλης/δροσιάς και μείωση της διαύγειας του παρμπρίζ από τα φώτα αυτοκινήτων ερχόμενων από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του AUTO-SKIN® είναι η διάρκεια ζωής του. Στο παρμπρίζ, ανάλογα και με τη χρήση των υαλοκαθαριστήρων, η επικάλυψη θα έχει σταθερή απόδοση για τουλάχιστον μία σεζόν. Στις περιπτώσεις των πλαϊνών τζαμιών/ηλιοροφής/καθρεπτών, η διάρκεια ζωής της επικάλυψης μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Η υδροφοβικότητα του επικαλυπτικού φιλμ που αναπτύσσεται με το AUTO-SKIN® πάνω στη γυάλινη επιφάνεια (π.χ. παρμπρίζ) σχετίζεται με τη γωνία επαφής (ή διαβροχής) που σχηματίζει μια σταγόνα νερού με αυτήν. Όσο μεγαλύτερη είναι αυτή, τόσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος της σταγόνας.

Η υδατο-απώθηση προκαλείται από την εφαρμογή ενός υμενίου (φιλμ) πάνω στη γυάλινη επιφάνεια, το οποίο καθιστά της δυνάμεις συνοχής μεταξύ ομοειδών σωματιδίων (δηλ. μεταξύ των σταγόνων νερού), μεγαλύτερες από τις δυνάμεις πρόσφυσης μεταξύ ανόμοιων σωματιδίων (δηλ. μεταξύ σταγόνων νερού και γυάλινης επιφάνειας). Σε συνθήκες βροχής και σε ταχύτητες άνω των 70 Km/h, οι σταγόνες της βροχής συνενώνονται σε μεγαλύτερες και λόγω της πίεσης του ανέμου απομακρύνονται από το παρμπρίζ, μετατρέποντάς το σε αυτοκαθαριζόμενο.

Το AUTO-SKIN® διατίθεται ήδη στην αγορά με την υψηλότερη σχέση τιμής/αξίας σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φιλμ αυτό-καθαρισμού. Προσφέρει ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο ξεκούραστη οδήγηση. Έρευνες παγκοσμίως έχουν αποδείξει ότι μια υδρόφοβη επικάλυψη μπορεί να βελτιώσει την ορατότητα κατά τουλάχιστον 34%. Η βελτίωση αυτή μπορεί να αυξήσει το χρόνο αντίδρασης του οδηγού κατά 25%, που ισοδυναμεί περίπου με ένα δευτερόλεπτο. Ο χρόνος αυτός αντιστοιχεί σε περίπου 27 μέτρα απόσταση, όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα 95 Km/h και αυτό στην πράξη μπορεί να σημαίνει την αποφυγή ενός ατυχήματος.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: www.autoskin.gr και στο τηλ. 215 215 7346

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    Στο κατάστημα του κ. Πελεκού θα βρείτε όλα ψάχνεται για το αυτοκίνητο. Αναλώσιμα - Αξεσουάρ - Εργαλεία - Ανταλλακτικά, όλα ποιοτικά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
     2286083314 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ