100 χρόνια και συνεχίζει!

1628 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία 3Μ HELLAS ξεκίνησε το 1902 και μετά από 100 και πλέον χρόνια, έχει θεμελιώσει τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί την επιστήμη.

 
Η εταιρεία 3Μ HELLAS ξεκίνησε δειλά το 1902 αλλά μετά από 100 και πλέον χρόνια, έχει θεμελιώσει τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί την επιστήμη.
Κάθε μέρα η 3M εξερευνεί, συνδυάζει και εφευρίσκει. Και τώρα, με εφαλτήριο τη νέα οπτική της ταυτότητα, σας παρουσιάζει τους μοναδικούς, πολυδιάστατους τρόπους με τους οποίους η επιστήμη της 3M μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας.

Μέσα από τις εφευρέσεις και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της επιθυμεί να εξηγήσει τι κάνει. Στην 3Μ είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν το μέλλον.

Ακολουθήστε τους, λοιπόν, σε αυτή την εξερεύνηση. Θεωρούν πως οι χιλιάδες τρόποι με τους οποίους η επιστήμη της 3M αποτελεί μέρος της ζωής μας θα σας συναρπάσουν.

Κάντε τη δουλειά σας σωστά, γρήγορα και κάθε φορά επαγγελματικά!

Η καλή σας φήμη είναι ανεκτίμητη. Σας διασφαλίζει την αφοσίωση των πελατών σας και σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό. ΅Εχοντας πάνω από 100 χρόνια εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, η εταιρεία γνωρίζει τα πάντα για τη σχεδίαση, την κατασκευή και την επισκευή οχημάτων: από το να βοηθάει τους κατασκευαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας να βελτιώνουν την οικονομία των καυσίμων με λύσεις που μειώνουν το βάρος των αυτοκινήτων, μέχρι το να προσφέρει στους φανοποιούς επαναστατικές πρακτικές στη διαδικασία βαφής.

Μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας ταχύτερα, με μεγαλύτερη σιγουριά και αξιοπιστία έτσι ώστε η καλή σας φήμη να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ