Συμβόλαιο ασφάλισης στα μέτρα σας!

1993 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου το οποίο θα είναι κυριολεκτικά «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας».

 
Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσφέρει σε όλους τα ασφαλιστικά πακέτα MyDynamis μέσω των οποίων έχει ο καθένας τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου το οποίο θα είναι κυριολεκτικά «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του».

Έχοντας ως «βάση» ένα πρόγραμμα υποχρεωτικών καλύψεων, ο πελάτης μπορεί να προσθέσει τις καλύψεις που ανταποκρίνονται αποκλειστικά και μόνο στις δικές του ανάγκες, πετυχαίνοντας τη σύναψη ενός εξαιρετικά χρήσιμου και ταυτόχρονα οικονομικότατου ασφαλιστήριου συμβολαίου.
Το προσωπικό τής εταιρείας είναι πάντα σας, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες και τη μέγιστη δυνατή βοήθεια ώστε να διασφαλιστεί η παροχή υπηρεσιών υψηλότατης ποιότητας σε χαμηλότατες τιμές, ενώ και οι διαδικασίες αποζημίωσης πραγματοποιούνται στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα. 

Αρκεί μια μόνο επίσκεψη στην ιστοσελίδα της εταιρείας ώστε να ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα διαθέσιμα πακέτα και τις καλύψεις του καθενός αλλά και να λάβετε σύντομα κάποια προσφορά μέσω email, συμπληρώνοντας απλά ορισμένα στοιχεία στην κατάλληλη online φόρμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ