Ζαμπάτης

23.691 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/4/2016

Το 1970 δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο εξειδικευμένο στις τοποθετήσεις κρυστάλλων παρμπρίζ αυτοκινήτων, αντιηλιακών μεμβράνων, με μηχανήματα και υλικά υψηλής τεχνολογίας.

Η 32άχρονη πείρα μας και η συνεχής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες, εγγυώνται την ασφαλή επισκευή του αυτοκινήτου σας εξασφαλίζοντας στον οδηγό την καλύτερη δυνατή όραση.

Αποτέλεσμα της επιτυχής πορείας μας στο χώρο του αυτοκινήτου, είναι το δίκτυο των πελατών που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, και που εκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα μέσα από μια πλούσια γκάμα των καλύτερων εταιρειών στην Ελληνική και διεθνή αγορά από κρύσταλλα παρμπρίζ, αντιηλιακές μεμβράνες, για όλους τους τύπους και μοντέλα αυτοκινήτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η ποιοτική μελέτη και οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις ενώ τα προϊόντα μας διατείθονται και για εμπορία.

Τηλεφωνήστε μας για κάποιο ραντεβού ή επισκεφτείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας και θα πειστείτε για την άριστη, φιλική και υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Λιοσίων 154 - τηλ. 210 83.21.238 και 210 83.20.249
Κινητό τηλ. : 6947.437.236


 
  • Kostas

    Οι αντηλιακές μεμβράνες δεν προβλέπονται και είναι επικίνδυνες, αν είναι δυνατόν!!!! Τη νύχτα κόβουν το πολύτιμο λίγοστό φως με αποτέλεσμα αν το τζάμι έχει μκαι ελάχιστη σκόνη και ο πεζός φοράει σκούρα, δεν τον σκότωσες εξ αμελείας, αλλά τον δολοφόνησες εκ προμελέτης. Φορέστε ελαφριά γυαλιά ηλίου το βράδυ και θα δείτε την διαφορά αμέσως μόλις τα βγάλετε!

      6