Εντυπωσιακό σημείο του πίσω μέρους είναι τα δυο τελικά των εξατμίσεων εκατέρωθεν του πίσω προφυλακτήρα.

Συμπέρασμα

124.376 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/4/2015

Το Kia Pro Ceed GT έρχεται στον τυχερό κάτοχο, πλήρως εξοπλισμένο και με εξαιρετική τιμή για αυτά που προσφέρει. Τα 22.820 ευρώ (τιμή με έκπτωση και απόσυρση) ανεβάζουν κατακόρυφα την σχέση τιμής/απόδοσης, σε συνδυασμό με την εκρηκτική εμφάνιση του μοντέλου, ενώ σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και την 7ετη εργοστασιακή εγγύηση. Για να μην μακρυγορούμε, η Kia ταράζει τα νερά στην κατηγορία των γρήγορων hatchback, βάζοντας σε σκέψεις (αναπροσαρμόζωντας τες ίσως;) όσους ήταν προ των πυλών για την αγορά ενός.

Tags: KIA PRO_CEED
 
  • ΗΛΙΑΣ

    CEED ΟΜΟΡΦΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΚΙΑ ΕΧΕΙ 7ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ. VW ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ 2 XΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

      27
  • elmariachi

    Αν έχετε άντερα στο autotriti κάντε ένα συγκριτικό τεστ του Pro Ceed GT με το Scirocco. Να δούμε ποιο από τα δυο γ@μ@ και δέρνει.

      19
  • JIM

    7 χρόνια εγγύηση και δεν σπάειι δεν χαλάει,απλά πράματα,αλλά το gruppo vw έχει τους χαζούς πελάτες και τα κονομάει και το marketing που τα σκάει για να τα βγάζουν τα καλύτερα.

      18
  • denon

    προτιμώ να τραβάω λιγότερο και να μην είμαι δίχρονο σαν κάτι άλλα...

      11
  • katsas

    Πολυ αργό για τους ονομαστικούς ίππους.Βαρύ.Πολύ μεγάλη κατανάλωση το έχει συνάδελφος και βλαστιμαει την ώρα που το πήρε . Δοκιμή σε πίστα με golf 7 1.4 150ps... Με dcc και 17αρες να γελάσει και το παρδαλο κατσίκι ....

      4
  • Κώστας

    Πολύ αργό για τα κυβικά και την ιπποδύναμη του. Το Leon FR για παράδειγμα..είναι πολύ καλύτερο σε κάθε τομέα συγκριτικά με το μουλαρωμένο 1600άρι νεοπλασματικό ογκίδιο των Κορεατών. 1400 κυβικά με 150 άλογα που αβίαστα υπακούν στο βύθισμα του πεντάλ.Και με απόλυτα λογική τιμή πολύ κάτω των 20.000 Ευρώ. Πρόθυμο να σου προσφέρει πολλά κιλά ροπής χωρίς να χρειάζεται να φορολογείσαι για 1600αρι και να καταναλώνεις παραπάνω βενζινούλα....!Καλή η προσπάθεια των Κορεατών αλλα...είναι νωρίς ακόμα να μπούν σε αυτά τα βαθιά νερά. Ας μείνουν καλύτερα στα αναμφίβολης αξιοπιστίας ατμοσφαιρικά τους με 90hp τα οποία με το πέρασμα του χρόνου αποδείχθηκαν 'σκυλιά'.

      4
  • astra h gtc turbo

    καλο δεν λεω αλλα αργο για τα αλογα του εχω κανει ανοιγμα με το δικο μου του εριξα καμποσα βεβαια 204ps ανακοινωνει ο κατασκευαστης φουλ στοκ. Εμενα στοκ ειναι 180 (174hp dyno) με πρωτο σταδιο προγραμμα εξατμιση φιλτρο ανεβηκε στα 210hp dyno αλλα παρα τα 6 αλογα παραπανω το στελνω για τσαι χαλαρα. Οπως και κατι golfακια και sirocco τα γλενταω...

      3
  • ΓΙΩΡΓΟΣ-TS-192HP

    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ TURBO ΝΑ ΛΑΧΑΝΙΑΣΟΥΝ,ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 8250 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΗΣ COROLLA TS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΕΜΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΑ TSI ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ!

      2