Το εσωτερικό της νέας Fabia έχει αναβαθμιστεί μεν αισθητικά, όμως και πάλι η όλη εικόνα δείχνει λιτή.

Λιτό εσωτερικό, με καλύτερη ποιότητα

33.033 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/5/2015

Το εσωτερικό της νέας Fabia έχει αναβαθμιστεί μεν αισθητικά, όμως και πάλι η όλη εικόνα δείχνει λιτή. Τουλάχιστον, υπάρχουν κάποια δίχρωμα πλαστικά, που σπάνε τη μουντάδα του μαύρου που χαρακτήριζε το εσωτερικό της προηγούμενης Fabia. Έπειτα, το ηχοσύστημα με νέα οθόνη αφής και τεχνολογία «MirrorLink» έρχεται για να τοποθετηθεί πιο ψηλά από πριν και να βοηθήσει την όλη εργονομία, ενώ και το νέο τιμόνι με τρεις ακτίνες τονίζει το σπορτίφ χαρακτήρα του εσωτερικού. 


Στο πεδίο της ποιότητας, παρά τα αποκλειστικά σκληρά στην αφή πλαστικά του εσωτερικού, τα όλα επίπεδα είναι αναβαθμισμένα, αφού το φινίρισμα είναι πολύ καλύτερο. Πρακτικά τέλος, η νέα Fabia θα παρέχει και πάλι πολύ καλά επίπεδα λειτουργικότητας (υπάρχουν 17 θήκες για μικροαντικείμενα), ωστόσο δεν υπάρχει πλέον το διπλό ντουλαπάκι στο ταμπλό μπροστά από το συνοδηγό της προηγούμενης Fabia.

 
  • Παναγιώτης Μπούρος

    Επιτέλους πότε θα κυκλοφορήσει στην Ψωροκώσταινα η Skoda το Fabia που έχει κυκλοφορήσει σ'όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Μάλλον ξέρουν ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να κατεβάσουν τα βρακιά τους για να το πουλήσουν οπότε μάλλον είναι λιγότερο κερδοφόρα η περίπτωση της Ελλάδας. Αν δείτε τις τιμές στην Αγγλία θα καταλάβετε τι εννοώ. Άντε να δούμε πότε θα το ξεκινήσουν και στην Ελλάδα.

      8
  • Γ.ΛΕΚΚΑΣ

    Oι πετρελαιοκινητήρες της είναι αυτοί που διαβάσαμε στο autotriti ότι έχουν πρόβλημα (σβήνουν) στα POLO; Αν είναι έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν επιπλέον

      6
  • elmariachi

    S £10,600 - 14,327.93 EUR SE £12,760 - 17,247.58 EUR SE L £13,610 - 18,396.52 EUR Αν έρθει με αυτές τις τιμές Αγγλίας θα πάει άπατο.

      3
  • Τακαρος

    Ακριβώς!! Μετά το πέσιμο της Ελλάδας την 28η Ιούνη, το τσακωμό του Πανόπουλου με τη SKODA και το σβήσιμο των κινητήρων του polo να δούμε πόσα fabia θα πουληθούν..

      2
  • Rossi

    Επιτελους καταργηστε το,το πιο αποτυχημενο μοντελο της skoda,μια κοπια απο polo και rapid,μονο οι κινητηρες δεν το σωζουν,καλυτερα ibiza fr style με το ανανεωμενο τιμονι/εσωτερικο.

      1