Η νέα γενιά της Skoda Fabia βασίζεται σε ένα νέο πάτωμα, το οποίο κατά 50% έχει βασιστεί στη νεότερη πλατφόρμα MQB του Ομίλου VW, κατά 40% σε αυτό του VW Polo και κατά 10% σε αυτό της Fabia 2ης γενιάς

Στο δρόμο: Πιο άνετη και ποιοτική

33.029 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/5/2015

Η νέα γενιά της Skoda Fabia βασίζεται σε ένα νέο πάτωμα, το οποίο κατά 50% έχει βασιστεί στη νεότερη πλατφόρμα MQB του Ομίλου VW, κατά 40% σε αυτό του VW Polo και κατά 10% σε αυτό της Fabia 2ης γενιάς. Το αυτοκίνητο έχει ελαφρύνει συνολικά, έως και 65 κιλά σε σχέση με πριν, ενώ η νέα πλατφόρμα της χαρίζει και μεγαλύτερα μετατρόχια εμπρός-πίσω για καλύτερο πάτημα σε σχέση με το παρελθόν. Παράλληλα, η νέα Fabia είναι πλέον αρκετά αθόρυβη στο δρόμο και με καλύτερη ποιότητα κύλισης, προσφέροντας βέβαια και πάλι πολύ καλή άνεση. Το τιμόνι είναι τέλος νέο, με ηλεκτρική υποβοήθηση, παρέχοντας ικανοποιητική πληροφόρηση και αίσθηση.

 
  • Παναγιώτης Μπούρος

    Επιτέλους πότε θα κυκλοφορήσει στην Ψωροκώσταινα η Skoda το Fabia που έχει κυκλοφορήσει σ'όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Μάλλον ξέρουν ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να κατεβάσουν τα βρακιά τους για να το πουλήσουν οπότε μάλλον είναι λιγότερο κερδοφόρα η περίπτωση της Ελλάδας. Αν δείτε τις τιμές στην Αγγλία θα καταλάβετε τι εννοώ. Άντε να δούμε πότε θα το ξεκινήσουν και στην Ελλάδα.

      8
  • Γ.ΛΕΚΚΑΣ

    Oι πετρελαιοκινητήρες της είναι αυτοί που διαβάσαμε στο autotriti ότι έχουν πρόβλημα (σβήνουν) στα POLO; Αν είναι έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν επιπλέον

      6
  • elmariachi

    S £10,600 - 14,327.93 EUR SE £12,760 - 17,247.58 EUR SE L £13,610 - 18,396.52 EUR Αν έρθει με αυτές τις τιμές Αγγλίας θα πάει άπατο.

      3
  • Τακαρος

    Ακριβώς!! Μετά το πέσιμο της Ελλάδας την 28η Ιούνη, το τσακωμό του Πανόπουλου με τη SKODA και το σβήσιμο των κινητήρων του polo να δούμε πόσα fabia θα πουληθούν..

      2
  • Rossi

    Επιτελους καταργηστε το,το πιο αποτυχημενο μοντελο της skoda,μια κοπια απο polo και rapid,μονο οι κινητηρες δεν το σωζουν,καλυτερα ibiza fr style με το ανανεωμενο τιμονι/εσωτερικο.

      1