Η νέα γενιά της Skoda Fabia συνεχίζει να προσφέρει πολύ καλούς χώρους για τους επιβάτες της, όντας σε θέση να μεταφέρει με άνεση 4 ενήλικες.

Χώροι: Aνετη για 4 με ακόμη πιο μεγάλο πορτ-μπαγκάζ

33.031 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/5/2015

Η νέα γενιά της Skoda Fabia συνεχίζει να προσφέρει πολύ καλούς χώρους για τους επιβάτες της, όντας σε θέση να μεταφέρει με άνεση 4 ενήλικες. Στις διαστάσεις του εσωτερικού, το μήκος της καμπίνας έχει διευρυνθεί κατά 8 χλστ. (1.674 χλστ.), το πλάτος μεγάλωσε κατά 21 χλστ. εμπρός (1.401 χλστ.) και 2 χλστ. πίσω (1.386 χλστ.), ενώ μόνο το συνολικό ύψος έχασε 8 χλστ. Ακόμη περισσότερος είναι ο όγκος του πορτ-μπαγκάζ, ο οποίος έχει αυξηθεί στα 330 λτ. (+15 λτ.) και πλέον φλερτάρει με την κορυφή της κατηγορίας. Σημαντικό στοιχείο επίσης αποτελεί και το γεγονός ότι έχει χαμηλώσει το κατώφλι φόρτωσης, ώστε να βολέψει τη φόρτωση μεγάλων και βαριών αντικειμένων.

 
  • Παναγιώτης Μπούρος

    Επιτέλους πότε θα κυκλοφορήσει στην Ψωροκώσταινα η Skoda το Fabia που έχει κυκλοφορήσει σ'όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Μάλλον ξέρουν ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να κατεβάσουν τα βρακιά τους για να το πουλήσουν οπότε μάλλον είναι λιγότερο κερδοφόρα η περίπτωση της Ελλάδας. Αν δείτε τις τιμές στην Αγγλία θα καταλάβετε τι εννοώ. Άντε να δούμε πότε θα το ξεκινήσουν και στην Ελλάδα.

      8
  • Γ.ΛΕΚΚΑΣ

    Oι πετρελαιοκινητήρες της είναι αυτοί που διαβάσαμε στο autotriti ότι έχουν πρόβλημα (σβήνουν) στα POLO; Αν είναι έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν επιπλέον

      6
  • elmariachi

    S £10,600 - 14,327.93 EUR SE £12,760 - 17,247.58 EUR SE L £13,610 - 18,396.52 EUR Αν έρθει με αυτές τις τιμές Αγγλίας θα πάει άπατο.

      3
  • Τακαρος

    Ακριβώς!! Μετά το πέσιμο της Ελλάδας την 28η Ιούνη, το τσακωμό του Πανόπουλου με τη SKODA και το σβήσιμο των κινητήρων του polo να δούμε πόσα fabia θα πουληθούν..

      2
  • Rossi

    Επιτελους καταργηστε το,το πιο αποτυχημενο μοντελο της skoda,μια κοπια απο polo και rapid,μονο οι κινητηρες δεν το σωζουν,καλυτερα ibiza fr style με το ανανεωμενο τιμονι/εσωτερικο.

      1