• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οδοιπορικό στην Ιταλία 2.300 χλμ. με 100 ευρώ

Non Paper για το φυσικό αέριο

Αθήνα-Θεσσαλονίκη με λιγότερο από 18 ευρώ

Τα πάντα για το φυσικό αέριο στην αυτοκίνηση

Δοκιμή: VW eco up!

Συνεντεύξεις με στελέχη της αγοράς

2 χρόνια ενημέρωσης

15.162 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/3/2015

Οδοιπορικό στην Ιταλία 2.300 χλμ. με 100 ευρώ

Στις αρχές του 2014, το auto Τρίτη πραγματοποιεί το πρώτο μεγάλο οδοιπορικό με ένα αυτοκίνητο με CNG, ταξιδεύοντας από την Αθήνα στην Ιταλία και για 2.300 χλμ., με ένα VW Passat 1,4 TSI Ecofuel. Η οικονομία κίνησης ήταν εντυπωσιακή, αφού το κόστος καυσίμου για αυτά τα χιλιόμετρα ήταν μόλις 100 ευρώ.

Non Paper για το φυσικό αέριο
Πολύ συχνά μέσω των non paper άρθρων μας, θέτουμε προβληματισμούς στο αναγνωστικό μας κοινό για το φυσικό αέριο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Non Paper του Σεπτεμβρίου, στο οποίο είχαμε θέσει προς εσάς το ερώτημα κατά πόσον σας ενδιαφέρει η αεριοκίνηση, με τις προβολές του θέματος στο www.autotriti.gr να ξεπερνούν τις 16.600.

Αθήνα-Θεσσαλονίκη με λιγότερο από 18 ευρώ
Πόση είναι η οικονομία που μπορεί να προσφέρει ένα μίνι μοντέλο με φυσικό αέριο, ακόμη και σε συνθήκες κίνησης στην εθνική; Εδώ, η μεγάλη μας δοκιμή οικονομίας τον Απρίλιο του 2013, μας απέδειξε ότι με ένα μίνι μοντέλο του είδους (VW eco up!), η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη μπορεί να ολοκληρωθεί με λιγότερο από 18 ευρώ.

Τα πάντα για το φυσικό αέριο στην αυτοκίνηση
Τον Ιούλιο του 2014 και στο τεύχος 27 του auto Τρίτη, πραγματοποιήσαμε ένα πολύ μεγάλο ρεπορτάζ για το Φυσικό Αέριο στο αυτοκίνητο, αναδεικνύοντας όλα τα οφέλη της χρήσης του CNG ως καύσιμο. Στο site μας, το εν λόγω άρθρο έχει προσελκύσει ως τώρα σχεδόν 18.000 αναγνώστες.

Δοκιμή: VW eco up!
Το 2013 το auto Τρίτη δοκιμάζει πρώτο στην Ελλάδα το VW eco up! την έκδοση με φυσικό αέριο του γερμανικού μίνι, προσελκύοντας σχεδόν 19.000 προβολές στο www.autotriti.gr.

Συνεντεύξεις με στελέχη της αγοράς
Από την πρώτη στιγμή της αεριοκίνησης στην Ελλάδα, το auto Τρίτη φιλοξένησε συνεντεύξεις στελεχών της αγοράς με βαθειά γνώση του αντικειμένου, όπως π.χ. τον κ. Στέφανο Οικονομίδη, Αναπληρωτή Διευθυντή Δραστηριοτήτων Στρατηγικής & Εταιρικής Ανάπτυξης της ΔΕΠΑ


Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, όπως δείχνουν πλέον οι έρευνες, γνωρίζει τα περιβαλλοντικά και κυρίως, τα οικονομικά οφέλη της χρήσης CNG ως καύσιμο στο αυτοκίνητο.