• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

3 έξτρα πλεονεκτήματα του LPG

9.137 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/9/2016

3 Πιο καθαρή καύση. Το υγραέριο δεν περιέχει μόλυβδο και άρα οδηγεί σε καλύτερη και καθαρότερη καύση, που συνεπάγεται μικρότερες τριβές στα εσωτερικά μέρη και μεγαλύτερη μακροζωία για τον κινητήρα. 3 Περισσότερα χλμ. Με δεδομένο ότι ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο καίει 1 λτ./10 χλμ., τότε η αυτονομία αυξάνεται κατά 350 περίπου χιλιόμετρα (η δεξαμενή δεν γεμίζει στο 100%), αν η χωρητικότητα της δεξαμενής είναι κοντά στο μέσο όρο των 40 λίτρων. 3 Λιγότεροι ρύποι. Υπολογίζεται πως ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιεί υγραέριο, εκπέμπει περίπου 12% λιγότερο CO2, μέχρι και 80% λιγότερα οξείδια του αζώτου και 20% με 40% λιγότερους υδρογονάνθρακες, σε σχέση με τον αντίστοιχο βενζίνης.

 
  • Νίκος

    Πολύ προσοχή στην επιλογή εγκαταστάτη lpg. Κάθε μετατροπή από τις εργοστασιακές παραμέτρους έχει σοβαρές επιπτώσεις σε βαθμό που το όποιο κέρδος εξανεμίζεται από τα προβλήματα και τις βλάβες και σου μένει μόνο η ταλαιπωρία!!!!

      3
  • SER

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ( ΚΑΠΑΚΙΟΥ / ΒΑΛΒΙΔΩΝ / ΟΔΗΓΩΝ ΚΛΠ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ) ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 0 0 . 0 0 0 ΧΛΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 9 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ 10 ΑΝΑΓΚΑΙΟ . ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ .

      2