• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

LPG: Το καύσιμο της κρίσης!

5.390 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2015

Είναι πλέον γνωστό πως η υγραεριοκίνηση αποτελεί τη φθηνότερη λύση μετακίνησης από όποια οπτική γωνία κι αν το δεις. Aλλωστε η περιστολή των δαπανών που προκύπτουν από τη χρήση του αυτοκινήτου μας, μπαίνει σε πρώτο πλάνο με δεδομένη την (ακόμα) υψηλή τιμή της αμόλυβδης βενζίνης. Πέρα από την οικονομία και το μεγάλο δίκτυο πρατηρίων υγραερίου (ξεπερνούν τα 450 σε ΟΛΗ την Ελλάδα) λύνει τα χέρια του οδηγού μιας και φροντίζουν για την εξυπηρέτησή του. 


Γρήγορη απόσβεση και αξιοπιστία
Αναλογιζόμενοι όλα τα παραπάνω, μπορούμε με ένα μικρό κόστος εγκατάστασης του συστήματος, να περιορίσουμε τα κόστη μας στο ελάχιστο. Από την χαμηλή τιμή του υγραερίου, μπορούμε να επιτύχουμε γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσουμε μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου. Όπως αποδεικνύεται, το ποσό που μένει στην τσέπη μας σε ετήσια βάση είναι αρκετά υψηλό, τέτοιο ώστε να χρηματοδοτήσει και να καλύψει αρκετές ανάγκες μιας οικογένειας. Μάλιστα όσο αυξάνεται η δημοφιλία τους, πέφτει και η τιμή. Και ειδικά για την Ελλάδα, βελτιώνεται η κατάρτιση και αυξάνεται η εμπειρία των συνεργείων τοποθέτησης. 

Μπορεί 4-5 χρόνια να ήταν μόνο μια χούφτα ανθρώπων που κατείχε την τεχνολογία, σήμερα όμως, με την διείσδυση της αεριοκίνησης, οι σοβαροί εγκαταστάτες ξέρουν ακριβώς τι κάνουν, ενώ αν έχουν επιφυλάξεις (σε νέα μοτέρ κυρίως) δεν διστάζουν να το πουν. Επιπλέον το υγραέριο, επειδή δεν περιέχει μόλυβδο, έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την καλύτερη και καθαρότερη καύση που συνεπάγεται εσωτερικά μέρη με μικρότερες τριβές και άρα, μεγαλύτερη μακροζωία του κινητήρα.