• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο μηχανικός πρέπει ενημερώνεται από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και για τυχόν επισκευές που μπορεί να έκανε στον κινητήρα.

Τι να προσέξετε

5.389 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2015

Σε τι πρέπει να δίνετε σημασία πριν την τοποθέτηση LPG στο αυτοκίνητό σα, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα από τυχόν αναποδιές.


Να επιλέγετε για την εγκατάσταση συστήματος αερίων καυσίμων, LPG-CNG στο όχημα σας μόνον νόμιμο συνεργείο, πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία. Η τεχνογνωσία σας σώζει ευρώ!

Να ενημερώνεστε για τον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα του οχήματός του με εναλλακτικό καύσιμο LPG ή CNG και να γνωρίζετε τις οδηγίες χρήσης που σας παρέχονται από τον κατασκευαστή του συστήματος.

Να γνωρίζετε για τα περιοδικά διαστήματα έλεγχου και συντήρησης του τροποποιημένου κινητήρα σας, καθώς για τις ημερομηνίες αντικατάστασης των εξαρτημάτων του συστήματος που έχετε εγκαταστήσει στο όχημα σας. Μια καλή συντήρηση σας γλυτώνετε από σεβαστό αριθμό χρημάτων αν προκύψει βλάβη από κακή συντήρηση.

Να μεριμνάτε για την επισκευή βλαβών/δυσλειτουργιών που ενδεχομένως να παρουσιάζει ο κινητήρας σας και να απευθύνεστε στο συνεργείο χωρίς να αγνοείτε, το ανάμα της λυχνίας βλαβών του κινητήρα, ασυνήθιστους θορύβους κατά την αλλαγή καυσίμου, άλλες περίεργες καταστάσεις λειτουργίας του κινητήρα.

Να ζητάτε την γραπτή εγγύησης καλής λειτουργίας που δίνουν οι κατασκευαστές των συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων. Οι λόγοι αυτονόητοι!