Αuto trust Service αξιόπιστες υπηρεσίες συντήρησης & Ηλεκτρολογείου στην Νέα Μάκρη
Αuto trust Service αξιόπιστες υπηρεσίες συντήρησης & Ηλεκτρολογείου στην Νέα Μάκρη
  • Αuto trust Service αξιόπιστες υπηρεσίες συντήρησης & Ηλεκτρολογείου στην Νέα Μάκρη
  • Αuto trust Service αξιόπιστες υπηρεσίες συντήρησης & Ηλεκτρολογείου στην Νέα Μάκρη

Αuto trust Service αξιόπιστες υπηρεσίες συντήρησης & Ηλεκτρολογείου στην Νέα Μάκρη

5337 Επισκέψεις στο άρθρο

Auto Trust Service στην Νέα Μάκρη αποτελεί το τρίπτυχο της επιτυχίας, διαθέτοντας Ασφάλεια,αμεσότητα, εμπιστοσύνη, αλλά και πολυετή εμπειρία στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων.

Η επιχείρηση Αutotrust Service αποτελεί οικογενειακή υπόθεση με την υπογραφή των αδελφών Μπάκουλα, οι οποίοι έχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και παρακολουθούν τις εξελίξεις του κλάδου τους, προνοούν και εκσυγχρονίζουν τα μηχανήματα τους, έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που προκύπτουν. Ταυτόχρονα το εργατικό δυναμικό της επιχείρησης είναι άρτια εκπαιδευμένο, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας, πάντα πρόθυμο για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Το  έμπειρο προσωπικό της εταιρίας πραγματοποιεί συνεχείς αναβαθμίσεις των τεχνικών τους γνώσεων μέσα από ενημερώσεις, τεχνικά σεμινάρια, για ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων του τομέα. Δικαίως το εξειδικευμένο συνεργείο ηλεκτρολογείο Autotrust Service συγκαταλέγεται βάση επιλογής των αναγνωστών μας στα «Καλύτερα Συνεργεία του AutoΤρίτη».  
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
 
Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και ανταγωνιστικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς πελάτες !
 
Στις μέρες μας πολλά από τα συνοικιακά συνεργεία κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες όχι μόνο τοπικά αλλά και από άλλες περιοχές (καθώς η φήμη τους και η αξιοπιστία τους εξαπλώνονται). Κατά συνέπεια δεν έχει σημασία «που είναι» το Συνεργείο μα «για το πόσο αξιόπιστο είναι» και τι έχει ακούσει ή διαβάσει γι αυτό ο υποψήφιος πελάτης. Αρκετά από αυτά, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον λεγόμενο «πελάτη- οπαδό», μία σχέση που χτίζεται μέσα από την γνωριμία, την ανάπτυξη εμπιστοσύνης και φυσικά την αξιοπιστία. Αυτά μπορούν και προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο και όχι μόνο ένα service.
 
Ένα τέτοιο Γενικό Συνεργείο είναι αυτό των αδελφών Μπάκουλα όπου διαθέτει άριστες Υπηρεσίες Συντήρησης και Επισκευής καθώς επίσης και ηλεκτρολογείο με τεχνογνωσία σε Επισκευές κινητήρων και κιβωτίου ταχυτήτων του οχήματος σας. Η πολυετή πείρα τους, η υπευθυνότητα, οι εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την βαθειά τεχνογνωσία του προσωπικού της στα θέματα αυτοκινήτου, της δίνει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις στην πλήρη επισκευή αλλά και συντήρηση του οχήματος σας. Το συνεργείο απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε διαθέτοντας μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αλλά και λιπαντικών Liqui Moly, αφού είναι επίσημος αντιπρόσωπος της κορυφαίας μάρκας λιπαντικών της αγοράς, με άριστες υπηρεσίες συντήρησης, διάγνωσης και επισκευής κινητήρων σε οικονομικές τιμές. Επίσης το συνεργείο διαθέτει το σύγχρονο πρωτοποριακό μηχάνημα καθαρισμού εξαρτημάτων κινητήρα Torrent 500 NCH.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>