Έχουμε σήμερα μάστορες για τα ηλεκτρικά;

Έχουμε σήμερα μάστορες για τα ηλεκτρικά;

16.936 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2023)

Αν στα επόμενα δέκα χρόνια οι δρόμοι αρχίζουν να γεμίζουν με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ποιος θα τα φτιάχνει όταν χαλάνε ή θέλουν σέρβις; Γιατί οι μηχανικοί που έχουν εμπειρία στα συμβατικά θέλουν εκπαίδευση από το μηδέν. Άρα ποιος θα τα φτιάχνει;

Πήραμε ηλεκτρικά! Ποιος θα τα φτιάχνει;

Αυτοκίνητο το ένα αυτοκίνητο και το άλλο. Σωστά; Ναι, στα μάτια των περισσότερων ένα όχημα με τέσσερις πόρτες, τιμόνι και τέσσερις ρόδες, είναι αυτοκίνητο, είτε είναι βενζινοκίνητο, ντίζελ, υβριδικό ή ηλεκτρικό. Και φυσικά ότι έχει να κάνει με τις πόρτες και τις ρόδες, μπορούν να το επισκευάσουν όλοι οι μηχανικοί.

Σωστά. Το να αλλάξεις τακάκια στα φρένα, να κάνεις μια ευθυγράμμιση, ή να αλλάξεις φούσκες ημιαξονίων, αμορτισέρ και να αντικαταστήσεις τα «σινεμπλόκ» (παρεμβύσματα), είναι εργασίες που οι μηχανικοί κάνουν καθημερινά, έχουν τεράστια εμπειρία, και με λίγη εκπαίδευση μπορούν να μεταφέρουν από τη μία μάρκα στην άλλη χωρίς πρόβλημα. Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε λίγα χρόνια εργασίας, οι μηχανικοί στα συνεργεία μπορούν να επισκευάσουν ένα σωρό μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων, μπορούν να διαγνώσουν προβλήματα και να προτείνουν επισκευές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green