Με νέο λογότυπο και νέους στόχους, η ΕΑΕΕ φιλοδοξεί να «εγκαινιάσει μια νέα εποχή στον ασφαλιστικό κλάδο της χώρας».

ΕΑΕΕ: Στόχος οι μειώσεις τιμών στα ασφάλιστρα Ι.Χ.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2014

Ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Σαρρηγεωργίου παρουσίασε τους στόχους της ένωσης «που σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την ασφάλιση στην Ελλάδα και ειδικά για το αυτοκίνητο δημιουργούν συνθήκες προς όφελος του πελάτη».

 

Σε ειδική εκδήλωση, ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), κ. Α. Σαρρηγεωργίου και η γενική διευθύντρια, κ. Μ. Αντωνάκη, παρουσίασαν το νέο λογότυπο της Ένωσης, το οποίο κατά τους ιθύνοντες «εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την ασφάλιση στην Ελλάδα». 

Ειδικότερα όπως τόνισαν, η ασφαλιστική αγορά θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο, αναφορικά με την οικονομία της χώρας στο προσεχές μέλλον, καθώς η ιδιωτική ασφάλιση θα εδραιωθεί με δυναμικούς ρυθμούς στην Ελλάδα.  

Χαρακτηριστικά, όπως ανέφερε ο κ. Σαρρηγεωργίου «η αγορά προχωρά σε μία περίοδο που ενισχύεται η αξιοπιστία της ασφάλισης και η διαφάνεια στις συναλλαγές της. Επίσης το νέο θεσμικό πλαίσιο που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και το έργο της εποπτικής αρχής διασφαλίζουν τον υγιή ανταγωνισμό, την επάρκεια κεφαλαίων αλλά και τη μείωση της γραφειοκρατίας». 

Σε ό,τι αφορά τον Κλάδο του Αυτοκινήτου, οι στόχοι της ΕΑΕΕ είναι να εφαρμοστεί το νέο θεσμικό πλαίσιο που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή και να αποδώσει καρπούς προς όφελος των ασφαλισμένων. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Α. Σαρρηγεωργίου αναμένει ότι ο νέος νόμος υποχρεωτικής ασφάλισης Ι.Χ. θα συμβάλλει στη βελτίωση & μείωση των τιμών ασφαλίστρων, ενώ θα περιορίσει σημαντικά και τα ανασφάλιστα οχήματα.

 

Τελευταία νέα