Με το πρόγραμμα «Ασφαλώς Πάμε Μαζί», οι επιβάτες των πλοίων της HELLENIC SEAWAYS θα έχουν δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη στις υπηρεσίες «Αμεσης Ιατρικής Βοήθειας» της INTERAMERICAN.

Η INTERAMERICAN «συνοδεύει» τη HELLENIC SEAWAYS

Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/6/2014

Στην ανανέωση συνεργασίας τους και φέτος προχώρησαν η INTERAMERICAN & HELLENIC SEAWAYS για την παροχή προσωπικής βοήθειας στους πελάτες της ακτοπλοϊκής εταιρείας.

 

Μετά από 1.799 παροχές βοήθειας από την
INTERAMERICAN στους ταξιδιώτες της HELLENIC SEAWAYS την περσινή περίοδο, οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν και φέτος, παρέχοντας εκ νέου ασφαλιστική κάλυψη στους ταξιδιώτες των ακτοπλοϊκών γραμμών.

Ειδικότερα, μέσα από το πρόγραμμα «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» που ισχύει από τις 20 Ιουνίου, όσοι επιβάτες ταξιδεύουν με τα πλοία της HELLENIC SEAWAYS θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα παροχών, επιπλέον των βασικών υπηρεσιών της «Αμεσης Ιατρικής Βοήθειας» της INTERAMERICAN. Αναλυτικά, οι καλύψεις που παρέχονται σε περίπτωση ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας στον ταξιδιώτη, είναι υγειονομική μεταφορά παθόντος, επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα, νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό, φροντίδα ανήλικων παιδιών, κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή του παθόντος, μεταφορά σορού, πρόωρη επιστροφή και επαναμετάβαση και ιατρικές συμβουλές.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατά την προηγούμενη συνεργασία των εταιρειών, αντιμετωπίστηκαν 1.799 κλήσεις βοήθειας, με 4 περιστατικά να εξυπηρετούνται με διακομιδή από αέρος (χρήση ελικοπτέρου), 62 να υποστηρίζονται με ασθενοφόρο και 1.203 με ιατρική καθοδήγηση και συμβουλευτική από το συντονιστικό κέντρο της INTERAMERICAN Βοηθείας, ενώ καλύφθηκαν και 4 περιστατικά εκτός Ελλάδος. 

 

Τελευταία νέα