Aσφάλιστρα με έκπτωση έως και 20%

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/6/2013

Πολλές ασφαλιστικές υιοθετούν πλέον πλούσια πακέτα και προσφορές για τις κατηγορίες συμβολαίων στον κλάδο των αυτοκινήτων.

 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή και λόγω των ειδικών συνθηκών, σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν μειώσει αρκετά τις τιμές τους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν δελεαστικά πακέτα παροχών για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν σημαντικά οφέλη, αφού βέβαια πραγματοποιήσουν την απαραίτητη έρευνα αγοράς. 

Έτσι λοιπόν, είναι χρήσιμο, εάν για οποιοδήποτε λόγο αναζητάτε ασφαλιστική εταιρεία, προκειμένου να ασφαλίσετε το όχημά σας, να ενημερωθείτε όσο το δυνατό περισσότερο, συγκεντρώνοντας και συγκρίνοντας τις προσφορές και τα προγράμματα που ισχύουν. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε τους όρους και τις τιμές, προκειμένου να εξοικονομήσετε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Αλλωστε, από την έρευνα την οποία πραγματοποίησε το www.autotriti.gr/asfaleies σε επτά ασφαλιστικές εταιρείες και σας πληροφορεί αναλυτικά, μπορείτε να έχετε μια πρώτη ουσιαστική εικόνα της αγοράς.

Αναλυτικότερα, οι προσφορές, οι εκπτώσεις και τα προγράμματα, που θα βρείτε ανά ασφαλιστική εταιρεία είναι τα εξής:

ALLIANZ: Διαθέτει την πρωτοποριακή υπηρεσία Secure Drive. Με την υπηρεσία Secure Drive ο κάθε οικογενειάρχης έχει το κεφάλι του ήσυχο σε περίπτωση ατυχήματος (κάτι μοναδικό στην αγορά). Ταυτόχρονα με GPS βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος, παρέχει δωρεάν αστική ευθύνη σε περίπτωση ρυμούλκησης. Παράλληλα, τα πακέτα All For 1 παραμένουν σε ισχύ.

AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Έχει πλούσιο βασικό πακέτο με έξτρα καλύψεις. Δίνει 10% για υβριδικά οχήματα και 5% για όσους έχουν κάποιο συμβόλαιο ήδη στην εταιρεία. Είναι εταιρεία, που διαθέτει συνδυαστικές εκπτώσεις, ενώ διατηρεί on line πλατφόρμα, ώστε να βλέπετε πόσο θα σας στοιχίσει η ασφάλεια, ανάλογα με τις προαιρετικές καλύψεις που θα επιλέξετε.

AIG: Διαθέτει την υπηρεσία easy repair (συνεργασία με επιλεγμένα συνεργεία και παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης). Συνδυαστικές εκπτώσεις όπως: 5% για αγορά ετησίου συμβολαίου, Έως και 20% έκπτωση για τον προσεκτικό οδηγό λόγω μη ζημίας, 5% οικογενειακή έκπτωση για ασφάλιση 2 ή περισσότερων οχημάτων, Έως 10% έκπτωση ως επιβράβευση πιστότητας, 10% έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου λόγω ασφάλισης της κύριας κατοικίας, 5% έκπτωση στα καινούργια αυτοκίνητα με πλήρη κάλυψη για όσο διάστημα παραμείνουν ασφαλισμένα. 

Εξάλλου, δεν κάνει καμία μείωση λόγω παλαιότητας ανταλλακτικών έως και 3 χρόνια, το όριο προσωπικού ατυχήματος οδηγού ξεκινά από τα 30.000 ευρώ, ενώ παρέχει ασφάλεια κλοπής και σε μοτοσικλέτες.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ: Παρέχει 7 δωρεάν καλύψεις, σε χαμηλές τιμές. Με το πρόγραμμα Anesis Motor προσφέρεται προτεραιότητα επισκευής σε όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία, γραπτή εγγύηση επισκευής, με καθαρισμό του αυτοκίνητου πριν την παράδοση, τεχνικός έλεγχος 20 σημείων, απευθείας πληρωμή της ζημιάς, αντικατάσταση αυτοκινήτου σε όλη τη διάρκεια της επισκευής, παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου από το χώρο του πελάτη. Επίσης, παρέχει δωρεάν κάρτα υγείας για εκπτώσεις σε ιατρικές εξετάσεις.

MINETTA ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ: Πολλαπλές καλύψεις από το βασικό πακέτο. Εκπτώσεις ακόμη και 5% για τους προσεκτικούς οδηγούς, ενώ τα προγράμματα AΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝ, που διαφημίζονται, συνεχίζουν να ισχύουν.

ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Έχει 5 διαφορετικά πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου. Δίνει εκπτώσεις έως και 15% για όλες τις καλύψεις εκτός αστικής ευθύνης και οδικής βοήθειας.

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ: Δίνει δωρεάν κάρτα υγείας για τον οδηγό και την οικογένειά του με εκπτώσεις σε ιατρικές εξετάσεις. Με το βασικό πακέτο ασφάλισης προσφέρει επιπλέον: Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα μέχρι 100.000 ευρώ, Προστασία Bonus/Malus (1 ζημιά ετησίως). Φροντίδα Ατυχήματος (αν το ασφαλισμένο όχημα δεν είναι εφικτό να κινηθεί μετά το ατύχημα, τότε μεταφέρεται δωρεάν σε συνεργείο επιλογής του πελάτη στον τόπο μόνιμης κατοικίας του, ανεξάρτητα από την απόσταση), Δωρεάν κάρτα πρόληψης υγείας (εξασφάλιση για τον ίδιο τον οδηγό-ιδιοκτήτη και την οικογένειά του – σύζυγος και παιδιά – προστασίας και πρόληψης σε όλους τους τομείς της Υγείας, μέσω ενός συνόλου ολοκληρωμένων παροχών και υπηρεσιών, σε συνεργασία με κορυφαία Νοσηλευτικά και Διαγνωστικά Κέντρα). Η κάρτα πρόληψης υγείας ισχύει για όλη τη διάρκεια ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

 

Τελευταία νέα