Μια νέα προσφορά από την GLASSDRIVE ισχύει από τις 28/5 ως το τέλος Ιουλίου και αφορά δωρεάν καύσιμα αξίας 10 ευρώ με κάθε αντικατάσταση ή/και επισκευή κρυστάλλου αυτοκινήτου.

Δωρεάν καύσιμα από την GLASSDRIVE

Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/5/2014

Η GLASSDRIVE προσφέρει από σήμερα 28/5 έως το τέλος Ιουλίου με κάθε αντικατάσταση ή/και επισκευή κρυστάλλου αυτοκινήτου δωροεπιταγή για καύσιμα αξίας 10 ευρώ.

 
Η εταιρεία GLASSDRIVE ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για δωρεάν καύσιμα, που ξεκινά από σήμερα 28 Μαΐου και θα ισχύει μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες της εταιρείας με κάθε αντικατάσταση ή/και επισκευή κρυστάλλου αυτοκινήτου θα λαμβάνουν μια δωροεπιταγή καυσίμων αξίας 10 ευρώ.

Σημειωτέον επίσης ότι η ενέργεια ισχύει για όλους τους ασφαλισμένους των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η GLASSDRIVE και οι οποίοι έχουν την κάλυψη θραύση κρυστάλλων στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο τους.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι οι ασφαλισμένοι που θα επισκεφθούν τους σταθμούς της GLASSDRIVE θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν:

• Αμεσα, εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων
• Μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν

Και να λάβουν:
• Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
Εγγύηση εργασίας «εφ όρου ζωής»

Τέλος, καλό είναι να υπενθυμίσουμε ότι το δίκτυο της GLASSDRIVE αποτελείται από 38 επίσημους σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και πάνω από 90 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

 

Τελευταία νέα