Ο νέος σταθμός της GLASSDRIVE ΣΤΟ Ρέθυμνο λειτουργεί καθημερινά 08:00-16:00 ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00-16:00.

Κατάστημα της GLASSDRINE και στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/6/2014

Μ ένα νέο σταθμό της GLASSDRINE στο Ρέθυμνο, επεκτείνεται το δίκτυο της εταιρείας, το οποίο θα εξυπηρετεί τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής στον τομέα επισκευής/αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

 
Ο ιδιοκτήτης του σταθμού κος Γεωργιουδάκης Μιχάλης διατηρεί πρότυπη μονάδα φανοποιείου και κέντρο επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην πόλη του Ρεθύμνου. Με τη συνεργασία του με το δίκτυο της GLASSDRIVE θα μπορεί πλέον να εξυπηρετεί τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής, όσον αφορά την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου. Σημειωτέον ότι οι εγκαταστάσεις του νέου σταθμού GLASSDRIVE βρίσκονται στον κόμβο Ατσιπόλουλου, ενώ λειτουργεί καθημερινά 08:00-16:00 ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00-16:00.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το δίκτυο της GLASSDRIVE αποτελείται από 38 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και περισσότερους από 90 συνεργάτες σε όλη τη χώρα, ενώ η εταιρεία είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, που ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, παρέχοντας γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). 

Διαβάστε εδώ και για τη νέα προσφορά της GLASSDRIVE.

 

Τελευταία νέα