Με τη συνεργασία ΑΧΑ & LinkedIn θα δημιουργηθούν περισσότερες προϋποθέσεις για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στον ασφαλιστικό κλάδο, υποστηρίζουν οι δύο εταιρείες.

Συνεργασία ΑΧΑ και LinkedIn

Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/6/2014

Στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής της ΑΧΑ εντάσσεται και η συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα LinkedIn, με στόχο την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής εταιρείας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

Το
LinkedIn αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα δικτύωσης επαγγελματιών στον κόσμο και η ΑΧΑ έχει προχωρήσει σε συμφωνία με στόχο να ενισχύσει τις ομάδες Ανθρώπινου Δυναμικού, Marketing και Πωλήσεων μέσα από προγράμματα, εκπαίδευση και πρόσβαση σε υπηρεσίες του κλάδου ασφαλίσεων.

Αναλυτικότερα, οι ομάδες από το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΑΧΑ θα συνεργαστούν με το LinkedIn για να προωθήσουν το όνομα της εταιρείας ως Εργοδότριας Εταιρείας και να αναπτύξουν την τεχνογνωσία τους στη χρήση ειδικών εργαλείων του
LinkedIn.

Τόσο η ΑΧΑ όσο και το LinkedIn θα υποστηρίξουν προγράμματα που θα ενισχύουν τη γνώση των εργαζομένων τους για θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, απευθυνόμενες και οι δύο εταιρείες σε 300 εκατ. επαγγελματίες, μέλη του LinkedIn.

Επιπλέον, οι ομάδες Πωλήσεων θα χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το LinkedIn προκειμένου να διευκολύνουν τις επαφές τους με επαγγελματίες, να ενισχύσουν την αξία για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες τους αλλά και να αυξήσουν τις προοπτικές για νέες συνεργασίες.

 

Τελευταία νέα