Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα από την 1η Σεπτεμβρίου και αναμένεται να επεκταθεί σε σύνολο 300 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Νέα υπηρεσία άμεσης πληρωμής ασφαλίστρων από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/9/2015

Η Visa, σε συνεργασία με την First Data, την Υδρόγειο Ασφαλιστική και την Alpha Bank, λανσάρει την λειτουργία κινητών τερματικών αποδοχής καρτών (mPOS) σε 100 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Υδρογείου.

 
Η υλοποίηση αφορά στην αποδοχή πληρωμών ασφαλίστρων με κάρτα από το νέο κινητό τερματικό της First Data κατά την παράδοση των συμβολαίων.
Έτσι η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτρονικών πληρωμών με κάρτα (χρεωστική/πιστωτική), οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και αξιόπιστα χρησιμοποιώντας έξυπνα τηλέφωνα ή συσκευές tablet. 

Η λύση Pogo> της First Data αποτελείται από μια εφαρμογή που εγκαθίσταται στο κινητό τηλέφωνο ή tablet και από μια συσκευή ανάγνωσης καρτών, η οποία επικοινωνεί μέσω bluetooth, επιτρέποντας μέσω διαδικτύου (WI-FI ή 3G) στις έξυπνες συσκευές να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές με την χρήση κάρτας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Με την συγκεκριμένη υπηρεσία είναι εφικτή η χρήση του ηλεκτρονικού κωδικού πληρωμής επιτυγχάνοντας άμεσα την ταυτοποίηση του ποσού πληρωμής με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα από την 1η Σεπτεμβρίου και αναμένεται να επεκταθεί σε σύνολο 300 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Υδρογείου Ασφαλιστικής στο προσεχές διάστημα.

 

Τελευταία νέα