Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Μία μάρκα άρρηκτα δεμένη με το ελληνικό κοινό. Το Yaris, το απόλυτο best seller της εγχώριας αγοράς τα τελευταία χρόνια, που απέκτησε και Cross έκδοση ακολουθώντας τα σημεία των καιρών τα οποία θέλουν τα B-SUV να είναι η πιο hot κατηγορία. Η Corolla, ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία που σίγουρα οι παλιότεροι έχουμε βρεθεί στο πίσω ή μπροστά κάθισμα μιας τέτοιας. Το νεότερο C-HR, το ριζοσπαστικής σχεδίασης hi-tech Crossover που σίγουρα θα σχολιάσει κανείς αντικρίζοντάς στο δρόμο. Η νέα γενιά του RAV4, του «μπαμπά» των οχημάτων ελευθέρου χρόνου που μετρά περισσότερες από 10 εκατομμύρια πωλήσεις. Θέλετε κι άλλα; Δείτε περισσότερα στο stand της Toyota.

Toyota Yaris Cross
Θα είναι το μικρότερο SUV της Toyota και η εμπορική επιτυχία του σίγουρη. Δανείζεται στοιχεία από το Yaris, ενώ είναι από τα λίγα 4κίνητα στην κατηγορία. Μήκος έχει στα 4,2 μέτρα και πορτ-μπαγκάζ στα 390 λίτρα. Στην Ευρώπη θα έρθει το 2021. περισσότερα »

Toyota Αygo
Μοναδική ευελιξία και κορυφαία οικονομία για το μίνι της Toyota, το οποίο προσφέρει υψηλή συνδεσιμότητα και σύγχρονα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού. Με 1,0 λτ. VTi κινητήρα 72 ίππων. περισσότερα »

Toyota C-HR
Ποιος είπε πως τα μικρομεσαία crossover είναι βαρετά στην όψη και στην οδήγηση; Το Toyota C-HR είναι διαφορετικό και σε σχεδίαση και σε δυναμικά χαρακτηριστικά, ακόμα και στις υβριδικές του εκδόσεις. Πως το καταφέρνει; περισσότερα »

Toyota Corolla
Η 12η γενιά της Toyota Corolla, έρχεται αλλαγμένη και βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα φιλοδοξώντας να συνεχίσει την κορυφαία σε πωλήσεις πορεία των προκατόχων της. Έχει και υβριδική έκδοση που καίει «τίποτα»! περισσότερα »

Toyota RAV4
Η 5η γενιά του Toyota RAV4, που πριν από ¼ του αιώνα ίδρυσε ουσιαστικά την κατηγορία των SUV, ήρθε με μεγαλύτερες διαστάσεις, κορυφαία πρακτικότητα, μοντέρνες τεχνολογίες, μεγάλες εκτός δρόμου ικανότητες και Plug-in υβριδική έκδοση που καίει μόλις 1 λτ./100 χλμ. περισσότερα »

Toyota Yaris
Το απόλυτα best seller της ελληνικής αγοράς για τα τελευταία 8 χρόνια ήρθε με την ολοκαίνουργια 4η στη σειρά γενιά του. Δείτε ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνο που θα επιτρέψουν στο νέο Toyota Yaris να συνεχίσει ως ο πρωταθλητής των πωλήσεων. περισσότερα »