• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η DS προσφέρει για τα πολυτελή μοντέλα της ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα χαμηλού επιτοκίου και δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού. Παράλληλα οι αναγνώστες του AutoΤρίτη μπορούν να επωφεληθούν από έξτρα έκπτωση. Με ένα απλό κλικ!

DS: Προνομιακή χρηματοδότηση και όφελος έως 4.000 ευρώ

2.466.035 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2020

Η DS κάνει πιο ελκυστική την απόκτηση των μοντέλων της μέσω ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. Mπορείτε να αποκτήσετε το πολυτελές DS 7 Crossback, αποφασίζοντας εσείς την προκαταβολή που θέλετε να δώσετε (από 40%) και εξοφλήστε το υπόλοιπό ποσό μέσα σε χρονικό διάστημα έως και τέσσερα χρόνια, διατηρώντας όλη αυτήν την περίοδο σταθερό επιτόκιο ύψους 2,9%.

Αντίστοιχα αποκτήστε το πιο μικρό SUV της premium φίρμας, το DS 3 Crossback από 21.800 ευρώ μέσω του χρηματοδοτικού της προγράμματος με το ακόμα μικρότερο επιτόκιο του 1,9%. Επιπλέον στο μικρότερο μοντέλο μέσω του προγράμματος premium upgrade, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό με το όφελος να φτάνει μέχρι και τα 4.000 ευρώ. Τέλος να αναφέρουμε πως η DS προσφέρει όλα της τα μοντέλα με 5 χρόνια εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης:
Επισκεφτείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας περισσότερα »
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.
Μεταφερθείτε: στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

 
Σχολιάστε την είδηση 8 σχόλια