• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Honda προσφέρει ειδικές μειωμένες τιμές στα περισσότερα μοντέλα της γκάμας της, με το όφελος για τον αγοραστή να φτάνει σχεδόν μέχρι και τα 4.500 ευρώ.

Honda: Κέρδος έως και 4.410 ευρώ

2.466.029 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2020

Αρκετές είναι οι προσφορές που διαθέτει η Honda αυτή την περίοδο σχεδόν σε όλη την γκάμα της για συγκριμένο απόθεμα μοντέλων.

Αναλυτικότερα το Civic σεντάν προσφέρεται με έκπτωση έως και 2.100 ευρώ και επιπλέον 1 χρόνο δωρεάν ασφάλεια. Αντίστοιχα το οικονομικό όφελος για το HR-V διαμορφώνεται έως και 1.800 ευρώ. Ακόμα μεγαλύτερο είναι το ποσό της έκπτωσης  στο μεγαλύτερο SUV της φίρμας, το CR-V, το οποίο στις υβριδικές εκδόσεις φτάνει έως και 4.410 ευρώ, ενώ οι εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης έχουν όφελος έως και 3.910 ευρώ. Σημειώστε τέλος, πως στα περισσότερα μοντέλα πέρα της έκπτωσης, δίνεται δώρο η ασφάλιση για ένα έτος.

Σχετικά με τις επιλογές χρηματοδότησης το κεντρικό πρόγραμμα που διαθέτει η Honda είναι μηδενικής προκαταβολής, με δυνατότητα εξόφλησης του δανείου σε έως και 84 δόσεις, με το ονομαστικό επιτόκιο να έχει οριστεί στο 8,9%.

 
Σχολιάστε την είδηση 8 σχόλια