• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τώρα που όλη η γκάμα SUV, Sedan, Station wagon προσφέρεται με χρηματοδοτικά Volvo από 0% προκαταβολή και έως 84 δόσεις. Τώρα που αν αγοράζεις υβριδικό της οικογένειας Volvo Recharge θα έχεις επιδόσεις μα και μηδενικό εταιρικό φόρο. Τώρα που με Online κράτηση έχεις και 5 χρόνια εγγύηση.

Volvo: Με έξτρα υπηρεσίες εγγύησης

2.466.465 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2020

Η Volvo προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο υπηρεσιών με την αγορά κάθε νέου μοντέλου της, το οποίο περιλαμβάνει επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης, δωρεάν οδική βοήθεια και εγγύηση ανταλλακτικών. Συγκεκριμένα η εργοστασιακή εγγύηση επεκτείνεται στα 5 χρόνια δωρεάν, κάτι το οποίο ισχύει και για τις online παραγγελίες, ενώ ίδιας διάρκειας είναι και η δωρεάν παροχή οδικής βοήθειας. Όσον αφορά στην εγγύηση ανταλλακτικών, η διάρκεια της είναι εφΆ όρου ζωής, εφόσον υπάρχει κάποιο εργοστασιακό ελάττωμα και έχουν αγοραστεί και τοπεθετηθεί σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo.

Από εκεί και πέρα η φίρμα διαθέτει δύο χρηματοδοτικά προγράμματα, ένα κλασσικό και ένα τύπου Balloon, με κοινό επιτόκιο 7,95%. Το κλασσικό έχει προκαταβολή από 0% και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως και 84 μήνες, ενώ το balloon εξοφλείται σε 47 μήνες συν την τελευταία μεγάλη δόση και η προκαταβολή του είναι από 30%. Επιπλέον αυτών, τα χρηματοδοτικά της Volvo έρχονται με έξτρα παροχή 6 μήνες ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω της Allianz.

 
Σχολιάστε την είδηση 8 σχόλια