Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Η Linglong Tire μετρά ήδη 44 χρόνια εξέλιξης. Διαθέτει πλήρη γκάμα. Καλύπτει όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Έχει παρουσία σε πάνω από 180 χώρες. Στην Ελλάδα την βρίσκεις σε πάνω από 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Linglong - Crosswind AT100
Αν είσαι τύπος της περιπέτειας και ψάχνεις ένα ελαστικό που θα σου προσφέρει καλές επιδόσεις και ασφάλεια εκτός ασφάλτου, τότε η Linglong, η μάρκα που διεκδικεί "παγκόσμιο ρόλο" στην αγορά των ελαστικών, διαθέτει και προτείνει μια value for money λύση. περισσότερα »

Linglong - Wolfsburg
Η Linglong Tire, που στοχεύει να μπει στη πρώτη δεκάδα των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών στον κόσμο, έχει έντονη παρουσία στον αθλητισμό και κυρίως στο ποδόσφαιρο. περισσότερα »

Linglong Green - Max UHP
Αν είσαι sport τύπος και ψάχνεις ένα ελαστικό που θα σου προσφέρει καλές επιδόσεις και ασφάλεια, τότε η Linglong, η μάρκα που διεκδικεί "παγκόσμιο ρόλο" στην αγορά των ελαστικών, διαθέτει και προτείνει μια value for money λύση. περισσότερα »