Η Linglong Tire, που στοχεύει να μπει στη πρώτη δεκάδα των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών στον κόσμο, έχει έντονη παρουσία στον αθλητισμό και κυρίως στο ποδόσφαιρο.

Η Linglong Tire, που στοχεύει να μπει στη πρώτη δεκάδα των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών στον κόσμο, έχει έντονη παρουσία στον αθλητισμό και κυρίως στο ποδόσφαιρο.

Linglong - Wolfsburg

2.636.570 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η κινεζική εταιρεία Linglong Tire έχει 4 εργοστάσια παγκοσμίως. Επίσης έχει 3 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης R&D, όπως και ένα Ευρωπαϊκό κέντρο δοκιμών. Όλα μαζί  συντελούν στην ανάπτυξη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής ελαστικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα προϊόντα της Linglong Tire πωλούνται σε περισσότερες από 180 χώρες και είναι πρώτης τοποθέτησης σε μοντέλα πολλών μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών. Μάλιστα είναι η 1η και μοναδική  εταιρεία ελαστικών της Κίνας που κατασκευάζει εργοστάσιο στην Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής που έχει επιτύχει στη διαδικασία παραγωγής των ελαστικών της, η εταιρεία παρέχει με επιτυχία υπηρεσίες πρώτης τοποθέτησης για περισσότερους από 60 εγχώριους και ξένους κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως Audi, Volkswagen, General Motors, Ford, Renault Nissan, China FAW, Dongfeng Motor, China heavy Auto, Changan Automobile, Geely Automobile.

Με παρουσία και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Η Linglong Tire προσπαθώντας να προωθήσει την παρουσία των ελαστικών της στην ευρωπαϊκή αγορά έχει συνάψει χορηγίες με δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Από το 2018 το όνομα της συνδέεται με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Juventus. Με τη βοήθεια του τεράστιου αριθμού των πιστών οπαδών της ομάδας παγκοσμίως, η Linglong βελτίωσε το brand image της και αύξησε τις πωλήσεις των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να επιλέγεται όλο και από περισσότερους καταναλωτές. Ομάδα λοιπόν που κερδίζει δεν αλλάζει, γι` αυτό και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2022

Από το 2015, είναι χορηγός της γερμανικής ομάδας της Wolfsburg, η οποία είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Το σήμα της Linglong κοσμεί την εμφάνιση της γερμανικής ομάδας σε όλα τε παιχνίδια πρωταθλήματος και του κυπέλλου, κάτι που θα συνεχιστεί και μέχρι το 2022. Η χορηγική συμφωνία περιλαμβάνει και τη χρήση διαφημιστικών πινακίδων LED, Cam Carpets και άκκες ψηφιακών υπηρεσιών.  Επιπλέον, η Linglong είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του συλλόγου και εμφανίζεται ως παγκόσμιος χορηγός στο υψηλότερο επίπεδο συνεργατών στα εντός έδρας παιχνίδια των Wolves.


Που θα βρείτε τα ελαστικά της Linglong 
Στην Ελλάδα βρίσκo
υμε τα Premium προιόντα της σε πάνω από 250 επιλεγμένα σημεία διάθεσης.
Διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., (εταιρεία του γνωστού ομίλου Τουρνικιώτη).

Ο όμιλος έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας κορυφαίων brand στην αγορά των Eλαστικών Aυτοκινήτων καθώς και στην αγορά του Κλιματισμού και των Συστημάτων Θέρμανσης.
Στο χαρτοφυλάκιο των ελαστικών του, συγκαταλέγονται επώνυμα Brands-Μάρκες όπως: LinglongToyo TiresLanvigator, Νitto και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel