Αν είσαι τύπος της περιπέτειας και ψάχνεις ένα ελαστικό που θα σου προσφέρει καλές επιδόσεις και ασφάλεια εκτός ασφάλτου, τότε η Linglong, η μάρκα που διεκδικεί παγκόσμιο ρόλο στην αγορά των ελαστικών

Αν είσαι τύπος της περιπέτειας και ψάχνεις ένα ελαστικό που θα σου προσφέρει καλές επιδόσεις και ασφάλεια εκτός ασφάλτου, τότε η Linglong, η μάρκα που διεκδικεί "παγκόσμιο ρόλο" στην αγορά των ελαστικών, διαθέτει και προτείνει μια value for money λύση.

Linglong - Crosswind AT100

2.635.046 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η οδήγηση στο χώμα είναι περιπετειώδης και ανεβάζει την αδρεναλίνη, ωστόσο κρύβει κινδύνους. ¶ρα είναι ο αναγκαίο το αυτοκίνητο να είναι έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να λειτουργήσει στα καλύτερα και ασφαλέστερα επίπεδα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα ελαστικά που "φοράει"!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αξιόπιστος «σύμμαχος» στην off-road οδήγηση

Η Linglong, η εταιρία ελαστικών που στοχεύει να γίνει παγκόσμια μάρκα και κατακτά ολοένα και περισσότερα μερίδια και στην ευρωπαϊκή αγορά παρουσιάζει το Crosswind A/T 100, γι αυτούς που τους αρέσει να οδηγούν σε χωμάτινες διδρομές σε όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς.

Έτσι λοιπόν το ελαστικό της Linglong, το οποίο είναι σχεδιασμένο για αυτοκίνητα SUV, προσφέρει άριστη πρόσφυση σε συνθήκες βροχής ή χιονιού.

Είναι ένας αξιόπιστος "σύμμαχος" στην ασφαλή οδήγηση, αφού προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό και απόλυτη σταθερότητα, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την οδήγηση και άνετη. Σημειώστε πως προσφέρει και μειωμένο θόρυβο κύλισης, προσφέροντας και αθόρυβες διαδρομές.
Κυκλοφορεί στην Ελλάδα και σε πολλές διαστάσεις

Στην χώρα μας μπορείτε να το βρείτε (όπως και όλα τα υπόλοιπα ελαστικά της γκάμας της μάρκας) σε πάνω από 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Αναζητήστε το πλησιέστερο σημείο με ελαστικά Linglong εδώ. πατώντας

Τα ελαστικά της Ling Long διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., (εταιρεία του γνωστού ομίλου Τουρνικιώτη). Ο όμιλος έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας σημαντικών brands στην αγορά των Eλαστικών Aυτοκινήτων (όπως  Linglong, Toyo Tires, Lanvigator και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
ECANTER
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel