Αν είσαι sport τύπος και ψάχνεις ένα ελαστικό που θα σου προσφέρει καλές επιδόσεις και ασφάλεια, τότε η Linglong, η μάρκα που διεκδικεί παγκόσμιο ρόλο στην αγορά των ελαστικών, διαθέτει και προτείνει

Αν είσαι sport τύπος και ψάχνεις ένα ελαστικό που θα σου προσφέρει καλές επιδόσεις και ασφάλεια, τότε η Linglong, η μάρκα που διεκδικεί "παγκόσμιο ρόλο" στην αγορά των ελαστικών, διαθέτει και προτείνει μια value for money λύση.

Linglong Green - Max UHP

2.635.956 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Τα σπορ αυτοκίνητα εκτός από επιδέξια "χέρια", χρειάζονται και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να λειτουργήσουν στα καλύτερα και ασφαλέστερα επίπεδα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα ελαστικά που "φοράνε"! Μην ξεχνάμε ότι τα αυτοκίνητα αυτά είναι ικανά να αναπτύξουν μεγάλες ταχύτητες, άρα τα ελαστικά τους θα πρέπει να είναι ικανά και σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με αυτές τις επιδόσεις και συνάμα να προσφέρουν την κατάλληλη πρόσφυση και την απαραίτητη επιβράδυνση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αξιόπιστος «σύμμαχος» στην σταθερή οδήγηση

Η Linglong, η εταιρία ελαστικών που στοχεύει να γίνει παγκόσμια μάρκα και κατακτά ολοένα και περισσότερα μερίδια και στην ευρωπαϊκή αγορά παρουσιάζει το Green-Max UHP, γι αυτούς που τους αρέσει να πατούν το γκάζι  λίγο παραπάνω (και φυσικά θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς).

Έτσι λοιπόν το ελαστικό της Linglong, το οποίο είναι σχεδιασμένο για επιλεγμένα σπορ αυτοκίνητα, προσφέρει άριστη πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα και χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Είναι ένας αξιόπιστος "συμμάχος" στην ασφαλή οδήγηση, αφού προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό και απόλυτη σταθερότητα, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την οδήγηση και άνετη. Σημειώστε πως προσφέρει και μειωμένο κίνδυνο υδρολίσθησης χάρη στον βελτιωμένο αποστραγγιστικό σχεδιασμό που διαθέτει.

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα και σε πολλές διαστάσεις

Στην χώρα μας μπορείτε να το βρείτε (όπως και όλα τα υπόλοιπα ελαστικά της γκάμας της μάρκας) σε πάνω από 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Αναζητήστε το πλησιέστερο σημείο με ελαστικά Linglong πατώντας εδώ.

Τα ελαστικά της Ling Long διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., (εταιρεία του γνωστού ομίλου Τουρνικιώτη). Ο όμιλος έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας σημαντικών brands στην αγορά των Eλαστικών Aυτοκινήτων (όπως  Linglong, Toyo Tires, Lanvigator και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel