Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Tα σύγχρονα ελαστικά της TΟΥΟ καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από επιβατηγά αυτοκίνητα, SUV, 4X4 και πολυτελή οχήματα, μέχρι αγωνιστικά και eco ελαστικά, υψηλών επιδόσεων. Δείτε 4 special επιλογές με 1 κλικ!

TOYO Νanoenergy 3
Το TOYO NANOENERGY 3 αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά, των θερινών ελαστικών, NANOENERGY. Καλύπτει αυτοκίνητα της μικρής και της μεσαίας κατηγορίας διαθέτοντας double eco (economy & ecology) χαρακτηριστικά! Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

TOYO Proxes CF2
Το Proxes CF2 καλύπτει πλήρως την κατηγορία των premium αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων καθώς αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους οδηγούς επιθυμούν υψηλή απόδοση και ασφάλεια για μεσαία οχήματα αλλά και οχήματα υψηλής ιπποδύναμης. περισσότερα »

TOYO PROXES Sport
Το TOYO PROXES Sport αποτελεί την πρόταση της ιαπωνικής εταιρίας στα ελαστικά υψηλής απόδοσης και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο «δύσκολους» στην αγορά ελαστικών. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

TOYO Open Country A/T+
Το Open Country A/T+ της TOYO σε πάει παντού. Από το ασφάλτινο οδόστρωμα μέχρι τις πιο απαιτητικές off-road διαδρομές. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει ιδανική απόδοση σε συνδυασμό με μια δυναμική εμφάνιση. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

TOYO PROXES TR1
Το νέο ελαστικό Toyo Proxes TR1 είναι το ελαστικό που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των θερινών ελαστικών υψηλών επιδόσεων. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ. περισσότερα »