Το νέο ελαστικό Toyo Proxes TR1 είναι το ελαστικό που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των θερινών ελαστικών υψηλών επιδόσεων. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ.

Το νέο ελαστικό Toyo Proxes TR1 είναι το ελαστικό που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των θερινών ελαστικών υψηλών επιδόσεων. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ.

TOYO PROXES TR1

2.634.982 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με το design, το νέο υψηλών επιδόσεων ελαστικό  Proxes TR1 της Toyo καταφέρνει να διαθέτει ξεχωριστή οπτική ταυτότητα, αλλά και εξωπραγματικές επιδόσεις. Το ολοκαίνουργιο Proxes TR1 διαθέτει ένα άκρως αιχμηρό προφίλ. Ο επιθετικός σχεδιασμός στον ώμο του ελαστικού έχει μεγάλες κεκλιμένες αυλακώσεις και ανοιχτές πλευρικές σχισμές για καλύτερη αποστράγγιση του νερού, ενώ μεγάλες αυλακώσεις, υψηλή ακαμψία και κωνικές σχισμές συνδυάζονται τόσο για εξαιρετική αποστράγγιση του νερού, όσο και για κορυφαία σταθερότητα στις στροφές.

Εν τω μεταξύ, το Proxes TR1 συνδυάζει το σύνθετο πολυμερές της TOYO με την υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου (Silica) για τη δημιουργία ισορροπίας κορυφαίας πρόσφυσης σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα, καθώς και χαμηλής αντίστασης κύλισης.

Επιπλέον έχει σχεδιαστεί με μία σπειροειδή, zig-zag χάραξη πέλματος, που υποστηρίζει υψηλή πρόσφυση στο βρεγμένο και κορυφαια σταθερότητα στο στεγνό, ζώνες υψηλής αντοχής από χάλυβα για άριστη κατευθηντικότητα και γεμίσματα υψηλής σκληρότητας, που βελτιώνουν την πρόσφυση και τη σταθερότητα στις στροφές.

Σε σχέση με το προκάτοχο ελαστικό Proxes Τ1R, το νέο Proxes TR1 συγκριτικά προσφέρει 16% καλύτερο φρενάρισμα στο βρεγμένο, καθώς και 10% χαμηλότερη αντίσταση κύλισης.

Το νέο, υψηλών επιδόσεων ελαστικό Toyo Proxes TR1 είναι διαθέσιμο σε διαστάσεις 14-18 ιντσών και δείκτες ταχύτητας V, W και Υ.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τον σχεδιασμό και τις τεχνολογίες που διαθέτει το TOYO Prxoxes TR1.


Χαρακτηριστικά:

Γόμα με υψηλή περιεκτικότητα σε silica
Για ισορροπία κορυφαίας πρόσφυσης σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα
 
Ειδικός δείκτης φθοράς
Δείχνει την φθορά του πέλματος

Περιφερειακή σχίση 
Εξασφαλίζει πρόσφυση στις στροφές

¶καμπτα πλαϊνά & κωνοειδής σχισμή 
Για πρόσφυση και σταθερότητα στη στροφή

Φαρδύ αυλάκι & Διπλή ανοιχτή σχιμή
Διασφαλίζει την αποχέτευση του νερού

Zigzag χάραξη
Διασφαλίζει την αποχέτευση του νερού και υψηλή πρόσφυση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
ECANTER
15.3 Toyota 1million