Το TOYO NANOENERGY 3 αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά, των θερινών ελαστικών, NANOENERGY. Καλύπτει αυτοκίνητα της μικρής και της μεσαίας κατηγορίας διαθέτοντας double eco (economy & ecolog

Το TOYO NANOENERGY 3 αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά, των θερινών ελαστικών, NANOENERGY. Καλύπτει αυτοκίνητα της μικρής και της μεσαίας κατηγορίας διαθέτοντας double eco (economy & ecology) χαρακτηριστικά! Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

TOYO Νanoenergy 3

2.635.853 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το TOYO NANOENERGY 3 είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά των ελαστικών NANOENERGY, για μικρής και μεσαίας  κατηγορίας αυτοκίνητα. Τα ελαστικά NANOENERGY εγγυούνται υψηλά επίπεδα ασφαλείαςδιάρκειαςεξοικονόμησης καυσίμου και αποτελεσματικότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το 3o μοντέλο  της “οικογένειας  NANOENERGY ” έχει οφέλη από τη
βελτιωμένη κατασκευή του ελαστικού και τη νέα σύνθεση της γόμας.

Η βελτίωση αυτή  το καθιστά ελαστικό με
- μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ,
- καλύτερη επίδοση σε υγρό οδόστρωμα και
- χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα.

Το NANOENERGY 3 απευθύνεται στους οδηγούς που αναζητούν την οικονομία καυσίμου χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια που θέλουν να τους προσφέρει το ελαστικό που επιλέγουν!

Το νέο NANOENERGY 3 έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τη τελευταία NANOBALANCE τεχνολογία της TOYO TIRES.

Ξέρετε ότι …


H Toyo Tire & Rubber Co. Ltd είναι ένας από τους ηγετικούς κατασκευαστές ελαστικών με θυγατρικές εταιρείες ή εμπορικούς  αντιπρόσωπους   σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα πάνω από 6.000 εργαζομένους . Ιδρύθηκε το 1945 και η έδρα του Ομίλου είναι στην Itami της Ιαπωνίας.

Οι επιχειρησιακές δραστηριότητες του ομίλου βασίζονται σε τρείς κεντρικούς τομείς : ελαστικάτεχνολογία αυτοκινήτων και χημικά προϊόντα.

Με πάνω από 30 έτη παρουσίας στην Ευρώπη, ο Όμιλος TOYO TIRES  ίδρυσε την Toyo Tire Europe GmbH το 2005 που είναι και τα Ευρωπαϊκά κεντρικά του γραφεία.

Η κεντρική δραστηριότητα του Ομίλου TOYO TIRES είναι η ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση ελαστικών υψηλής ποιότητας και υψηλών επιδόσεων. Η πολυδιάστατη σειρά των προϊόντων του περιλαμβάνει  καλοκαιρινά  και χειμερινά ε

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Kalitero aytokinito
15.3 Toyota 1million