Το TOYO PROXES Sport αποτελεί την πρόταση της ιαπωνικής εταιρίας στα ελαστικά υψηλής απόδοσης και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο «δύσκολους» στην αγορά ελαστικών. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Το TOYO PROXES Sport αποτελεί την πρόταση της ιαπωνικής εταιρίας στα ελαστικά υψηλής απόδοσης και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο «δύσκολους» στην αγορά ελαστικών. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

TOYO PROXES Sport

2.635.168 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Καλός χειρισμός, άνετη οδήγηση, εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο! Αυτά είναι τα βασική κριτήρια επιλογής ελαστικών και είναι επίσης και τα ζητούμενα για τους σημερινούς οδηγούς. Πόσο μάλλον για αυτούς που θέλουν να πατούν το γκάζι λίγο παραπάνω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα έχει όλα!

Η TOYO θέλοντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης οδήγησης δημιούργησε την σειρά PROXES, η οποία είναι σχεδιασμένη για να «υπακούει» στις ανάγκες των αυτοκινήτων που έχουν υψηλές επιδόσεις.
«Ναυαρχίδα» της σειράς αποτελεί το  παγκοσμίου φήμης PROXES Sport, το οποίο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, απέδειξε ότι μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς στην αγορά των ελαστικών. Πρόκειται για ένα ελαστικό που χρησιμοποιεί όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της TOYO, όπως το «T-mode», ένα «εργαλείο» ψηφιακού σχεδιασμού οδήγησης, που μπορεί να ρυθμίσει χαρακτηριστικά όπως το κράτημα, η αντοχή στη φθορά και η μείωση του θορύβου, αλλά και την Nano Balance, που επιτρέπει τον τέλειο χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες και την καλή πρόσφυση στο βρεγμένο

Πρωτοποριακός σχεδιασμός – Προηγμένη τεχνολογία

Το PROXES SPORT προσφέρει σταθερό χειρισμό και άνετη οδήγηση χάρη στις χαλύβδινες ζώνες που διαθέτει, οι οποίες έχουν μεγάλη αντοχή. Παράλληλα, τα μεγάλης ανθεκτικότηταW πλαϊνά του τμήματα επιτρέπουν την οδήγηση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
Η προηγμένη κατασκευή του σκελετού και η βέλτιστη σχεδίαση του πέλματος αυξάνουν την απόκριση του τιμονιού και κάνουν ακόμα μεγαλύτερη την οδηγική απόλαυση. Όσον αφορά το πέλμα διαθέτει εγκοπές σε κωνοειδή σχεδιασμό για  αυξημένη πρόσφυση και καλύτερο φρενάρισμα.

Ο μεγάλος αριθμός εγκοπών στις κεντρικές αυλακώσεις παράγουν χαμηλό θόρυβο και βελτιώνουν το κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα, ενώ η αυξημένη ακαμψία τους παρέχουν σταθερότητα στις στροφές.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
SCANIA ELECTRIC
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel