8 φωτογραφίες »

Η νέα γενιά του Mitsubishi Outlander έκανε το ντεμπούτο της, ερχόμενη με νέο μοντέρνο σχεδιασμό, περισσότερη τεχνολογία, αλλά και δυνατότητα φιλοξενίας στο εσωτερικό του έως και επτά επιβατών!

Mitsubishi Outlander

1.526.215 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2021)

Ξεκινώντας από το εξωτερικό το νέο Outlander έχει στοιχεία από το πρωτότυπο Engelberg, λαμβάνοντας δυναμική μπροστινή όψη με τη χαρακτηριστική γρίλια «ασπίδας». Τα διαιρούμενα εμπρός LED φωτιστικά σώματα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, με τα φώτα ημέρας και τα φλάς να φιλοξενούνται στα πάνω σώματα, ενώ οι βασικοί προβολείς και τα φώτα ομίχλης στα σώματα που βρίσκονται στον προφυλακτήρα. Από κει και πέρα το «νεύρο» στο ύψος των χειρολαβών που ξεκινάει από την πόρτα μας οδηγεί στο πίσω άκρο, εκεί ο σχεδιασμός είναι αρκετά πιο απλός με το SUV να λαμβάνει λεπτά φωτιστικά σώματα, αεροτομή και τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης. Οι διαθέσιμες ζάντες φτάνουν έως και τις 20 ίντσες.
 
Πηγή ισχύος για το νέο Mitsubishi Outlander θα είναι ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 2,5 λίτρων, ο οποίος θα συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων. Ο συνδυασμός θα του προσφέρει 184 ίππους και 245 Nm ροπής και η κίνηση θα πηγαίνει είτε στους μπροστά τροχούς είτε και στους τέσσερις, ανάλογα φυσικά με την έκδοση που θα επιλέγεται. Τα τετρακίνητα μοντέλα θα έχουν στη διάθεσή τους έξι προφίλ οδήγησης, ενώ τα δικίνητα ένα λιγότερο. Normal, Tarmac, Gravel, Snow και Eco είναι στα στάνταρ προφίλ, ενώ τα τετρακίνητα μοντέλα προσθέτουν στη φαρέτρα τους και το προφίλ Mud.  
 
Το εσωτερικό έχει δεχτεί πολλές αλλαγές. Μία τρίτη σειρά καθισμάτων μπορεί να εγκατασταθεί ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβατών που μπορεί να φιλοξενήσει το μοντέλο στους επτά, ενώ διαθέσιμος είναι και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, όπως και το head-up display 10,8 ιντσών. Μία οθόνη 7 ιντσών φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που συνδέεται με τα Android Auto και Apple CarPlay, ενώ για κάποιες εκδόσεις υπάρχει στάνταρ μεγαλύτερη οθόνης της τάξης των 9 ιντσών.
 
Φυσικά πολύ μεγάλος είναι ο κατάλογος του προαιρετικού εξοπλισμού, όπως και των συστημάτων ασφαλείας. Οι πωλήσεις του νέου Mitsubishi Outlander θα ξεκινήσουν στη Βόρειο Αμερική από τον Απρίλιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι άλλες αγορές. 
 

ΠροηγούμενοΕπόμενο μοντέλο

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER