5 φωτογραφίες »

Η Renault προσφέρει για πρώτη φορά το νέο Captur, το best seller της στα B-SUV, στην πιο σπορτίφ έκδοση R.S. Line, προχωρώντας σε συγκεκριμένες αναβαθμίσεις στην εξωτερική εμφάνιση και στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου.

Renault Captur R.S. Line

1.526.196 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2021)

Tην έκδοση R.S. Line για το νέας γενιάς Captur αποκάλυψε η Renault θέλοντας να προσφέρει μια ακόμη πιο σπορτίφ επιλογή στην γκάμα του δημοφιλούς crossover.

Οι αλλαγές που φέρνει μαζί της η έκδοση αυτή είναι ο πιο επιθετικός σε σχεδίαση εμπρός προφυλακτήρας στον οποίο ενσωματώνεται μια κυψελωτή γρίλια στο κάτω μέρος, ένας γκρι διαχύτης στο πίσω μέρος, οι 18άρες ζάντες αλουμινίου «Le Castellet» και τα εμβλήματα R.S Line πάνω στο αμάξωμα.

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού θα συναντήσουμε στο κατώφλι τα γράμματα «Renault Sport», κόκκινες λεπτομέρειες στα καθίσματα, τις θύρες, στους αεραγωγούς και το δερμάτινο τιμόνι. Οι ζώνες ασφαλείας και έχουν και αυτές λεπτομέρειες στο ίδιο χρώμα ενώ το φινίρισμα ανθρακονήματος στο ταμπλό ολοκληρώνει το νέο λουκ. Το Captur R.S Line εξοπλίζεται επίσης με φιμέ πίσω παράθυρα, εμπρός και πίσω σένσορες παρκαρίσματος, 10 ιντσών οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας, πίσω κάμερα κ.α.

Η έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη στην Γαλλία με τον TCe κινητήρα των 140 ίππων σε συνδυασμό είτε με το χειροκίνητο είτε με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις τιμές να ξεκινούν από τις 28.400 ευρώ και τις 30.350 ευρώ αντίστοιχα. Στην Plug-in υβριδική έκδοση των 160 ίππων, η τιμή της R.S. Line έκδοσης είναι 37.050 ευρώ.
 

ΠροηγούμενοΕπόμενο μοντέλο

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER