Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Το «αστέρι» της Mercedes-Benz λάμπει σε κάθε έκθεση, αποτελώντας τον διακαή πόθο εκατομμυρίων Ελλήνων. Με πληρέστερη και πιο hi-tech από ποτέ γκάμα, αλλά και επιλογές για κάθε ανάγκη, αφού έχει στη φαρέτρα της από την elegant, μοντέρνα C-Class έως τη ναυαρχίδα των VIP του πλανήτη, S-Class, που στην ηλεκτρική εποχή έγινε EQS. Από εκεί και πέρα το best seller κόμπακτ premium Crossover έγινε ηλεκτρικό και ακούει στο όνομα EQA, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν και ιδιαίτερα 4κίνητες κατασκευές! Προσθέστε στην εξίσωση και το λιλιπούτειο smart που βαδίζει σε ηλεκτρικά μονοπάτια... Μην περιμένετε άλλο, δείτε περισσότερα

Mercedes S-Class
Η ναυαρχίδα της Mercedes-Benz, η νέα S-Class, έρχεται να καταπλήξει άλλη μια φορά το κοινό με την πολυτέλεια, την άνεση και την προηγμένη τεχνολογία του ακολουθώντας τη φιλοσοφία «το καλύτερο ή τίποτα». περισσότερα »

Mercedes A-Class hatchback
Εξηλεκτρισμένη, με ξεκάθαρο premium χαρακτήρα και κορυφαία οδηγική απόλαυση. Η Mercedes A-Class hatchback είναι ένα ατόφιο γερμανικό αστέρι που «κρύβει» μεγάλα προσόντα. περισσότερα »

Mercedes GLA
Η νέα Mercedes GLA συνδυάζει αρμονικά τον SUV σχεδιασμό με στοιχεία πρακτικότητας και εντυπωσιάζει με τον πολύπλευρο χαρακτήρα της, όντας ο τέλειος σύντροφός σας σε τόσες διαδρομές, όσες και οι επιθυμίες σας. περισσότερα »

Mercedes Maybach S-Class
Η πίσω πόρτα της Mercedes Maybach S-Class μπορεί να ανοίξει με ένα κουμπί και να κλείσει με μία μόνο κίνηση του χεριού, χωρίς καν o επιβάτης να χρειαστεί να την ακουμπήσει. Διαβάστε για την υπερπολυτελή ναυαρχίδα της Μercedes. περισσότερα »

Mercedes EQS
Η Mercedes παρουσίασε τη νέα EQS, την πρώτη ηλεκτρική λιμουζίνα, που εκτός από το ότι γίνεται το πιο αεροδυναμικό μοντέλο παραγωγής στον κόσμο, προσφέρει αυτονομία έως 770 χλμ., έχει ονομαστική ισχύ 523 ίππων, δύο επιλογές μπαταρίας και το MBUX Hyperscreen με κινηματογραφικών διαστάσεων οθόνη. περισσότερα »

Mercedes EQC 4×4² Concept
Γνωρίστε το EQC 4×4² Concept, το νέο concept που κατασκεύασε η Mercedes για να αναδείξει τις ικανότητες των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων. περισσότερα »

Mercedes EQA
Το πρώτο ηλεκτρικό compact SUV της Mercedes-Benz! Η πολυτέλεια και ο πλούσιος τεχνολογικός εξοπλισμός δεσπόζουν στην ολοκαίνουργια ηλεκτρική Mercedes EQA, η οποία προστίθεται στη βάση της ηλεκτρικής γκάμας του «αστεριού». περισσότερα »

Mercedes-Benz GLB
Το νεότερο premium οικογενειακό C-SUV της Mercedes είναι το «αστέρι» της κατηγορίας C-SUV, με προεξέχοντα στοιχεία τους χώρους, τον hi-tech προσανατολισμό και την πολυτέλεια, λόγω της ευγενούς καταγωγής του. Ανάμεσα σε ποια SUV μοντέλα της φίρμας τοποθετείται; περισσότερα »

smart EQ
Το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης είναι πλέον διαθέσιμο μόνο με ηλεκτροκινητήρα και αυτονομία που πλησιάζει τα 150 χιλιόμετρα. Κυκλοφορεί επίσης σε τετραθέσια έκδοση, αλλά και σε cabrio. περισσότερα »

Mercedes C-Class
Η νέας γενιάς Mercedes C-Class είναι μεγαλύτερη από την απερχόμενη, έχει πιο hi-tech εξοπλισμό στην καμπίνα και εφοδιάζεται πλέον με ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Τι «δάνεια» έχει πάρει από την S-Class; περισσότερα »

Mercedes EQC & AMG Line
Η Mercedes μεγάλωσε τη γκάμα της ηλεκτρικής EQC, προσθέτοντας στη βάση της ένα νέο μοντέλο, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε και μία πιο σπορ έκδοση του χωρίς ρύπους SUV. περισσότερα »