Η φορμαέλα είναι το παραδοσιακό ημίσκληρο τυρί που παράγεται στην περιοχή και έχει ελαστική υφή και πικάντικη γεύση η οποία αναδύεται κατά το τηγάνισμα.
Δοκιμάστε τη με κουρκούτι ή χωρίς, συνοδεύοντας το ούζο ή το τσίπουρο. Το οψιμοτύρι, τοπικό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα και αλατισμένο γιαούρτι με έντονη γεύση πιπεριού, είναι επίσης μια καλή πρόταση για ορεκτικό. Σερβίρεται με κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, ζυμωτό ψωμί και μια σταγόνα λάδι.
10 λόγοι για να πάμε λίμνη Πλαστήρα
Αυτό το Φθινόπωρο βρες ελβετικό σκηνικό 2 ώρες από την Αθήνα
Ναύπακτος: Η ομορφιά της φύσης σε όλο της το μεγαλείο
Μοναχοί «κασκαντέρ»: Τα πιο συγκλονιστικά μοναστήρια
Φθινόπωρο 2025: Οι 10 ομορφότερες λίμνες της Πελοποννήσου
Top Φθινοπωρινοί προορισμοί - Βυτίνα!
Top Φθινοπωρινοί προορισμοί - Αράχωβα!
Top Φθινοπωρινοί προορισμοί - Ναύπλιο!
Οι ελληνικές Σεϋχέλλες βρίσκονται στην Εύβοια
Ικαρία: Εκεί που σμίγουν ο θεός Διόνυσος με τις Σεϋχέλλες!
Τα ελληνικά ναυάγια: 4 σημεία που δεν πρέπει να χάσεις
Σέριφος: Έχει τον τρόπο να σε κάνει... μάγκα!
Best Hotels and Guesthouses in Greece
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - autotriti.gr