Η φορμαέλα είναι το παραδοσιακό ημίσκληρο τυρί που παράγεται στην περιοχή και έχει ελαστική υφή και πικάντικη γεύση η οποία αναδύεται κατά το τηγάνισμα.
Δοκιμάστε τη με κουρκούτι ή χωρίς, συνοδεύοντας το ούζο ή το τσίπουρο. Το οψιμοτύρι, τοπικό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα και αλατισμένο γιαούρτι με έντονη γεύση πιπεριού, είναι επίσης μια καλή πρόταση για ορεκτικό. Σερβίρεται με κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, ζυμωτό ψωμί και μια σταγόνα λάδι.
Από τα πιο αυθεντικά χωριά των Κυκλάδων
Μονεμβασιά: Ζήσε μέσα σε ένα πανέμορφο κάστρο
Πήλιο: Στη γαλήνη του Παγασητικού
Πηγές που κοντράρουν στα ίσα την Έδεσσα
Οι καλύτερες παραλίες της Αν. Εύβοιας!
Το γαλάζιο άγγιγμα του Κορινθιακού
Στο ακροθαλάσσι του Κορινθιακού
Super προορισμοί για του Αγίου Πνεύματος
Η κρυφή γοητεία της Ανατολικής Θεσσαλίας
Όλυμπος καλύτερος κι από τον στεριανό!
Μοναχοί «κασκαντέρ»: Τα πιο συγκλονιστικά μοναστήρια
Εκεί που τρυπώνεις σαν τον κλέφτη!
Πρωτομαγιά 2025: Που θα πιάσεις τον Μάη
Best Hotels and Guesthouses in Greece
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - autotriti.gr