Η φορμαέλα είναι το παραδοσιακό ημίσκληρο τυρί που παράγεται στην περιοχή και έχει ελαστική υφή και πικάντικη γεύση η οποία αναδύεται κατά το τηγάνισμα.
Δοκιμάστε τη με κουρκούτι ή χωρίς, συνοδεύοντας το ούζο ή το τσίπουρο. Το οψιμοτύρι, τοπικό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα και αλατισμένο γιαούρτι με έντονη γεύση πιπεριού, είναι επίσης μια καλή πρόταση για ορεκτικό. Σερβίρεται με κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, ζυμωτό ψωμί και μια σταγόνα λάδι.
Εκεί που τρυπώνεις σαν τον κλέφτη!
Πρωτομαγιά 2025: Που θα πιάσεις τον Μάη
Που πάμε το Πάσχα του 2025: 10 προορισμοί στην Ελλάδα
Το μυστήριο της πυραμίδας του Ταΰγετου
Αργολίδα: Τα 5 σημεία με κορυφαία θέα
Ρομαντικοί ανοιξιάτικοι προορισμοί
Η πιο τουριστική λίμνη της Ελλάδας
Ανακαλύψτε τα μυστικά του Λευκού Πύργου
Το ξεχώρισαν παγκόσμια, θα το λατρέψεις κι εσύ
Αυτή η Πλάκα είναι καλύτερη από της Αθήνας
Best Hotels and Guesthouses in Greece
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - autotriti-touring.gr