Paparouna Restaurant Bar - Θεσσαλονίκη

41264 Επισκέψεις στο άρθρο

2004 και μια Παπαρούνα ανθίζει στον κήπο των γεύσεων της Θεσσαλονίκης. Έκτοτε τα αρώματα της ευωδιάζουν την πόλη ξελογιάζοντας υποψιασμένους και αθώους πολίτες, αλλά και τυχερούς επισκέπτες.

Δοκιμάστε χοιρινά φιλετάκια μαριναρισμένα με πάπρικα και κάρδαμο, κρέμα Μετσόβου με σχοινόπρασο, γαρνιρισμένα με χειροποίητα νιόκι γλυκοπατάτας με θυμάρι και σαλάτα με αγγούρι, τοματίνια, αβοκάντο, πιπεριά και φουντούκια με ντρέσινγκ από σόγια σως. Ακόμα, γιουβαρλάκια αρωματισμένα με μαραθόσπορο, σάλτσα αυγολέμονου με παντζάρι και τσιπς παρμεζάνας ή χοιρινή πανσέτα μπρεζέ μαριναρισμένη με κάρδαμο, σάλτσα κρασιού με πορτοκάλι και μέλι, γαρνιρισμένη με φινόκιο και πατάτες σοτέ.

Ο οίνος, η τύχη και η γυναικεία έμπνευση γίνονται μια βραδιά συνένοχοι για το όνομα του εστιατορίου. Μοναδικό στις προτάσεις του και πάντα μπροστά από την εποχή του, με φινετσάτα πιάτα, ντελικάτες και δροσερές γεύσεις και δυνατή επίγευση που συντροφεύει καιρό τη μνήμη και τις αισθήσεις.

Ένα μαγαζί ζεστό και χαρούμενο, με προσεγμένα μεσογειακά πιάτα άψογης γεύσης και εμφάνισης, με εντυπωσιακή κάβα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, με δροσερά κοκτέιλ φτιαγμένα με περίσσεια τέχνη και μεράκι και με μια μουσική σε ένταση που σε μεταφέρει αυτομάτως στη Λατινική Αμερική!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξετρελαθείτε!

 

Δείτε περισσότερα για τη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ