Λουτράκι καλύτερο από της Κορινθίας

Διαβάστηκε από 9982 αναγνώστες

Το πιο διάσημο Λουτράκι της Ελλάδας βρίσκεται στα Παράλια Κορινθίας και είναι εξαιρετικά όμορφο! Υπάρχει όμως ένα Λουτράκι ακόμα καλύτερο!

 
Ίσως τα πιο διάσημα λουτρά της Ελλάδας βρίσκονται στο Λουτράκι Αριδαίας στην Πέλλα κι αυτό από μόνο του του δίνει ένα εντυπωσιακό αβαντάζ έναντι του συνωνόματού του Λουτρακίου Κορινθίας. 

Το πιο όμορφο χωριό της περιοχής μετατράπηκε σε ένα σπουδαίο τουριστικό θέρετρο με καλά καταλύματα, αρκετές επιλογές στο φαγητό και φυσικά ολόγυρα έναν τόπο μαγικό, κατάστικτο από βουνά, φαράγγια και απέραντα δάση που σε προσκαλεί να τον γνωρίσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: ΕΔΕΣΣΑ
 

που να μεινετε - ΕΔΕΣΣΑ

  • Η αποθέωση της φύσης

    Εκεί που ο πολιτισμός παραχωρεί τη θέση του στα πλατάνια της φύσης και των αιώνων βρίσκεται κτισμένος ο "ΝΟΣΤΟΣ". Η παραδοσιακή εικόνα, η ώχρα των τούβλων και τα ξύλινα παραθυρόφυλλα ενσωματώνουν αρμονικά το κτίριο στη φύση.
     2384091510 Περισσότερα
  • Εμπειρία στην πιο σαγηνευτική γωνιά

    Το Hotel Spa Nymfes είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν μια σαγηνευτική γωνιά της χώρας μας, τον μοναδικό τόπο των Λουτρών Πόζαρ και να γνωρίσουν την ομορφιά, τη γαλήνη και τις πολύτιμες ιαματικές ιδιότητες των νερών.
     2384091570, 2384091571 Περισσότερα

τι να κανετε - ΕΔΕΣΣΑ