Σε άσκηση και γυμναστική!

Διαβάστηκε από 1957 αναγνώστες

Υπαίθρια όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης και βρίσκονται πλέον στη διάθεση όλων των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών που επιθυμούν να γυμναστούν και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση!

 
Τόσο οι Κοζανίτες όσο και οι επισκέπτες της πόλης που δε θέλουν να χαλάσουν το πρόγραμμα γυμναστικής τους κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής, βρίσκουν την απάντηση στην κίνηση του Δήμου Κοζάνης να εγκαταστήσεις υπαίθρια όργανα γυμναστικής στο Δημοτικό Κήπο της πόλης!

Η τοποθέτηση των οργάνων γυμναστικής, η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την παρακίνηση των πολιτών ώστε να εντάξουν την κίνηση στην καθημερινότητά τους, αποτελεί το πρώτο βήμα για τη δημιουργία  υπαίθριων πάρκων γυμναστικής σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου, η οποία αποτελεί και έναν από τους  στόχους της Δημοτικής Αρχής.

 

Tags: ΚΟΖΑΝΗ
 

που να μεινετε - ΚΟΖΑΝΗ

  • Με παραδοσιακή αρχιτεκτονική

    Το Κτήμα Γιαννιώτη είναι ένα ξενοδοχείο 10 δωματίων, χτισμένο στην Βλάστη Κοζάνης.  Αποτελείται από 6 δίκλινα και 4 τρίκλινα δωμάτια, εκ των οποίων τα 2 με σοφίτα.  Κατασκευάστηκε το 2007 και τέθηκε σε λειτουργία τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους.  Η αρχιτεκτονική του και η εξωτερική του εμφάνιση είναι συνυφασμένη με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.
     2463092090 Περισσότερα