Χώροι στάθμευσης αναψυκτήριο, εστιατόριο, καταστήματα εξοπλισμού ειδών ski και ιατρείο υπάρχουν στο χιονοδρομικό

5 πίστες συνολικού μήκους 15 χιλιομέτρων σαν περιμένουν στο Χιονοδρομικό του Πηλίου

Από την Αθήνα ως τα Χάνια Πηλίου που είναι το κοντινότερο χωριό στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να καλύψετε 350 χιλιόμετρα

Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου

37659 Επισκέψεις στο άρθρο

Tο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου διαθέτει 5 πίστες συνολικού μήκους 15χλμ. Υπάρχουν χώροι στάθμευσης αναψυκτήριο, εστιατόριο, καταστήματα εξοπλισμού ειδών ski και φυσικά ιατρείο.
Πού βρίσκεται – πώς θα πάτε:
Αντίκρυ στο γαλάζιο καμβά του Αιγαίου στη ανατολική άκρη της Θεσσαλίας ορθώνει το ανάστημά του μυθικό βουνό Πήλιο. Από την Αθήνα ως τα Χάνια Πηλίου που είναι το κοντινότερο χωριό στο χιον. κέντρο θα πρέπει να καλύψετε 350 χιλιόμετρα και από τη Θεσ/νίκη 230 χιλιόμετρα. Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου: (24280 89021, www.pelionski.gr)

Tο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Αγριόλευκες (υψόμετρο 1471 μ.), απέχει 2χλμ. από τα Χάνια. Διαθέτει 5 πίστες συνολικού μήκους 15χλμ. Υπάρχουν χώροι στάθμευσης αναψυκτήριο, εστιατόριο, καταστήματα εξοπλισμού ειδών ski και φυσικά ιατρείο. Πλεονέκτημα: Μοναδικό, θα κάνετε σκι με θέα στο ανοικτό Αιγαίο

Ανακαλύψτε:
Το μονοπάτι που συνδέει την πλατεία της Αγίας Κυριακής της Τσαγκαράδας με τη βοτσαλωτή παραλία της Νταμούχαρης. Οι περιηγήσεις: Η Ζαγορά, ο Κισσός, ο Αγιος Δημήτριος, το Μούρεσι, η Τσαγκαράδα και αρκετά ακόμη χωριά ακουμπούν στις ανατολικές πλαγιές του μυθικού Πηλίου σε σημείο που αγναντεύει το διάπλατο Αιγαίο, αγκαλιά με τις οξιές, τα πλατάνια και τις καστανιές. Τα χωριά Δράκεια, ?γιος Λαυρέντιος, Λεχώνια, ?γιος Βλάσιος και Αγιος Γεώργιος προσεγγίζονται από τα Χάνια μέσω του καινούργιου ασφάλτινου δρόμου.

Tips:
Αποτελεί το μοναδικό χιονοδρομικό που παρέχει θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ